KOCASİNAN BAYRAMLAŞTI, ATIKLAR TEMİZLENDİ

KOCASİNAN BAYRAMLAŞTI, ATIKLAR TEMİZLENDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, atölye ve hizmet binasında Kocasinan Belediyesi personeliyle bayramlaştı. Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi Atölyesinde sabah düzenlenen bayramlaşma töreninde Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Veteriner,

Personelin bayramını tebrik ederek ailesiyle birlikte daha nice huzurlu bayramlar temennisiyle sözlerine başlayan Başkan Bekir Yıldız, ''Ev halkının çoluk çocuk herkesin gönlüne göre bayramlar olsun. Önümüzdeki yıllarda inşallah ağız tadıyla daha nice bayramlar olur. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Temizlik ekibi ve diğer arkadaşlar anında müdahale ederek çalıştılar ve şehir kurban kesildikten sonra pırıl pırıl hale geldi. Onun için hepinize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Herkes görevini tam yaptığı zaman problem kalmaz. Bize düşen sizlerin sosyal haklarını anında karşılamak, onun için çabalamaktır. Elbirliğiyle bu şehri tertemiz yapıp kalkındıracağız. Ben tekrar ev halkının hepsinin bayramını tebrik ediyorum. Ağız tadıyla nice bayramlar diliyorum'' dedi.
Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir de mutlu bir bayram yaşadıklarını belirterek, ''Allah razı olsun Bekir Başkanımız bayram öncesi, maaşımızı, ikramiyemizi ve sosyal haklarımızı ödedi. Bu nedenle sıkıntısız bayram yaşadık'' şeklinde konuştu.
Bu arada Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kurban satış ve kesim yerlerini temizleyip hijyenik ilaçlama yaparak kullanılabilir hale getirdi.


Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor