KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI

KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI

ŞEHİT YAKINLARINI ÇANAKKALEYE GÖTÜRDÜ.

Kocasinan Kaymakamlığı şehit ailelerini Çanakkale gezisine götürdü.
´Şehit Ailelerimizle Birlikte , Şehitler Diyarı Çanakkale´ye´ projesi kapsamında 38 şehit yakınını Çanakkale´ye uğurlayan Kaymakam Ali Candan, şehit yakınlarına moral amaçlı böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.
Kocasinan Kaymakamlığı hizmet binası önünden Vakıf Müdürü Oktay Aslan´ın kafile başkanlığında yola çıkan şehit yakınlarına hitaben konuşan Kaymakam Ali Candan, "Özellikle son zamanlarda şehit yakınlarını Çanakkale´ye götürmek istedik. Malum olduğu üzere Çanakkale´yi tekrar Güneydoğu´da yaşıyoruz. Oradaki polis ve askerlerimiz büyük bir fedakarlıkla teröristlere karşı mücadele veriyor. Şehit olanlarımızın yakınlarına da bir moral destek vermek adına böyle bir etkinlik düzenledik.? diye konuştu.
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz da, bugünün çok anlamlı bir gün olduğunu belirterek şöyle konuştu. ?Bu vatan için, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için çocuklarını karşılıksız bu vatana bedel veren, kınalayıp bu vatana kurban eden şehitlerimizin anne ve babalarını yine 7 düvele karşı mücadele ettiğimiz, binlerce şehit verdiğimiz Çanakkale´ye yolcu ediyoruz. Çanakkale´nin bizim için tarihte çok önemli bir yeri var. Çanakkale´de şuan ki terör örgütlerine destek veren devletlere karşı mücadele etmiştik. Yine o devletleri Çanakkale´de denize dökmüştük. O devletler Çanakkale´yi unutmadı ve şuanda da terörle mücadele hainlere destek vererek askerimizin ve polisimizin şehit olmasına sebep oldular. Olmaya da devam ediyor. Biz Türk milleti olarak, Çanakkale´de nasıl onların karşısında dimdik durduysak şuanda da onların karşısında dimdik ayakta durarak mücadele ediyoruz. Bu vatanı kimseye böldürmeyeceğiz. Şehit ailelerine bu imkanı sağlayan kaymakamımıza teşekkür ederiz?
Şehit aileleri de Kocasinan Kaymakamı Ali Candan´a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.
HABER:SÜLEYMAN ERDOĞAN



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti