KOCASİNAN DURMUYOR

KOCASİNAN DURMUYOR

ARAS, GÖKSU VE TORTUM DA YENİLENDİ

   Kayseri´nin yeni yüzü olacak Kocasinan´ı dünyanın sahip olduğu imkanlarla donatmak amacıyla gereken gelişim, değişim ve yenilikleri gerçekleştirmek isteyen Kocasinan Belediyesi; durmuyor, gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor. 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yerleşim birimleri içindeki çalışmaları Kurban Bayramı öncesi tamamlamak için dur-durak bilmeden çalışmalarına devam ettiklerini belirterek Nil, Dicle ve Zamantı´dan sonra Mimarsinan Mahallesi´nin önemli geçiş noktaları; Aras, Göksu ve Tortum Sokakları yenileme işini tamamladıklarını söyledi.
Gelişen ve genişleyen Kocasinan´da sürekli yeni yollar açıp, mevcut olanları da yenilediklerinin altını çizen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Daha güvenli, sağlıklı ve akıcı bir ulaşım sağlamak için cadde ve sokakları bütün alt yapısıyla birlikte yenileme çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Mimarsinan Mahallesi nüfusun, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yerleşim birimlerindendir. Mimarsinan´ı Erciyesevler Mahallesi´ne taşıyan Aras, Göksu ve Tortum Sokak´taki yenileme işlemini söz verdiğimiz gibi bayram öncesi bitirdik " diye konuştu.
Kaski, Elektrik Şirketi ve Kaygaz gibi alt yapı kuruluşlarının da Aras, Göksu ve Tortum´da yenileme işlemleri gerçekleştirdiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar," Bütün alt yapı, kaldırım, mobese, asfalt ve otoparklar için bin 335 ton asfalt, 5 bin 100 metrekare yeni bazalt taş parke, 2 bin 500 metre bordür kullandık. Bunlara karşılık 920 bin lira harcama yaptık. ´İnsan-Proje-Çözüm´ odaklı belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, onlara daha yaşanabilir mekan ve imkanlar sağlamak istiyoruz. Bu amaçla yoğun bir gayretin ve kesintisiz çalışmanın içindeyiz. Aralıksız değişim, gelişim ve yenilik yaşayan Kocasinan´da çalışmalarımızın kısa da olsa sıkıntısını çeken vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, kazasız-belasız kullanmalarını diliyoruz" şeklinde sözlerini bitirdi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor