KOCASİNAN BELEDİYESİ TESİSLERİNE

KOCASİNAN BELEDİYESİ TESİSLERİNE

BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

Kocasinan sakinlerine daha kaliteli hizmet için projelerine her geçen gün bir yenisini ekleyen Kocasinan Belediyesi, bu sefer de Yenişehir Mahallesi´ne sosyal tesis ve pazar yeri kazandırıyor. Bu çerçevede yaklaşık 4 bin metrekareye yakın bir alanda hizmet verecek olan yeni sosyal yaşam alanının temel atma çalışmalarını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Yeni tesis, sosyal ve kültürel anlamda mahalleye büyük bir kazanım sağlayacak? dedi.

Kocasinan´ı günden güne modern ve konforlu bir ilçeye dönüştüren Kocasinan Belediyesi, Yenişehir Mahallesi´ne yeni nesil pazar yeri ve Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet verecek sosyal bir tesisin yapımına başladı. Tesisin içerisinde; vatandaşların alışveriş yaparken dinlenmeleri için kafeteryalar, aktivite için derslikler ve özel günleri için düğün salonu bulunan sosyal bir yaşam merkezi bulunacak. Yeni yapılacak pazar yeri ile de vatandaşlar nezih bir ortamda alışverişlerini yapabilecekler. Yeni tesis çalışmalarını inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, ?Yeni Kocasinan için bir sosyal tesis ve pazar yeri de Yenişehir Mahallemize kazandırıyoruz. Burada pazarcı esnafımız, iyi bir ortamda ticaret yaparken, vatandaşlarımızda aynı şekilde huzurlu bir ortamda alış-veriş yapabilme imkanına sahip olacak. Bunun yanında Kocasinan Akademi´nin yeni bir tesisi olacak. Yeni tesis, sosyal ve kültürel anlamda mahalleye büyük bir kazanım sağlayacak. Hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın yüzü gülecek. Tesisimizin şimdiden bölge sakinlerimize ve esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, tesisin ve pazar yerinin bölge sakinlerinin yaşam standardını yükselteceğini sözlerine ekledi.

Mahalle Muhtarı ise Kocasinan Belediyesi´nin mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da