KOCASİNAN BELEDİYESİ

KOCASİNAN BELEDİYESİ

ZİYA GÖKALP´DE EMSAL BİR KENT KURUYOR?

Daha modern ve yaşanabilir bir kent kurmak için harekete geçen Kocasinan Belediyesi Ziya Gökalp Mahallesi´ndeki kentsel dönüşüm alanında hayata geçireceği geleceğin kentini törenle kamuoyuna tanıttı? Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin de katıldığı tanıtım töreninde daha önce temelleri atılan; 2 blokluk 126 daire, 10 işyerinden oluşan konut projesinin Türkiye genelinde emsal teşkil etmesi hedeflenirken, yerleşke ilimiz kamuoyunun beğenisine sunuldu?
Ziya Gökalp Mahallesindeki kentsel dönüşüm alanında gerçekleştirilen tanıtım törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere Ak Parti Kayseri Teşkilatı yine tam kadro iştirak etti?
2 blokluk 126 daire, 10 işyerinden oluşacak olan ve Türkiye genelinde emsal proje olması hedeflenen konut projesinin tanıtım törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayradar konuşmasının başında hain darbe girişen hainleri lanetledikten sonra ?Hedefimiz en hızlı şekilde kazasız, belasız projelerin inşaatını tamamlamaktır. Çok şükür Kocasinan´ın yeni çehresine kavuşmasına az kaldı. Hedefimiz bölge sakinlerimize daha rahat ve daha huzurlu bir şekilde yaşayacakları çevreler oluşturmak? değerlendirmesinde bulundu?
Açılışa iştirak ederek kürsüye gelen bir diğer isim Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´te sözlerine darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımız rahmet ve ailelerine başsağlığı dileyerek başladı ve hainlerin en kısa zamanda hak ettikleri cezaya çarptırılacağını vurguladı? Başkan Çelik Büyükşehir Belediyesi olarak kentsel dönüşüm projelerine master plan çerçevesinde bütüncül olarak baktıklarını vurgulayarak şunları kaydetti?.
Ziya Gökalp Mahallesindeki tanıtım töreninde kürsüye en son gelen isim ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki oldu? Bakan Özhaseki sözlerinde 15 Temmuz darbe girişiminin bir kez daha altını çizerek başladı bu hainliğin asla unutturulması gerektiğinin altını çizdi? Bakan Özhaseki hainlerin vatandaşın göğsünü siper etmesi sayesinde amacına ulaşamadığını hatırlatarak bundan böyle çok daha dikkatli ve tedbirli olmamız gerektiğini vurguladı?.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da