KOCASİNAN BELEDİYESİ

KOCASİNAN BELEDİYESİ

250 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR?

Kocasinan Belediyesi´nin Çanakkale´de toprağa düşen Mehmetçiklerimizin anısına tertiplediği ?250 fidandan 250 bin fidan´ temalı Çanakkale Şehitlerini anma ve fidan dikim etkinliğinin ilk adımı Kuşçu ? Marine yerleşkesinde gerçekleştirildi? Dualarla start veren etkinlikte konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ?Çanakkale´de toprağa düşen her şehidimiz için en az birere fidan dikmek arzusundayız? değerlendirmesinde bulundu?.
Kocasinan Belediyesince ilçe sınırları içerisinde konuşlu Kuşcu ? Marine yerleşkesinde Çanakkale´de toprağa düşen Mehmetçiklerimizin anısına ?250 fidandan 250 bin fidana ? temalı Çanakkale Şehitlerini anma ve fidan dikim etkinliği İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile start verdi?
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayradar ??Çanakkale´de toprağa düşen her şehidimiz için en az birere fidan dikmek arzusundayız. Böylelikle hem ecdadımızı yad edip ruhlarını şaad etmek ,hem de ilçemizi daha yeşil ve ilçe sakinlerinin keyifle yaşamını sürdüreceği bir görünüme kavuşturmak istiyoruz? diye konuştu?
Erciyes Üniversitesi Okutmanı Nedim Kilci ise sine vizyon eşliğinde Çanakkale Zaferi hakkında davetlileri bilgiler verirken ,Hacılar Belediyesi Tiyatro Topluluğunun genç yürekleri zafere ait sahneleri canlandırarak davetlileri bilgilendirdiler?.
Etkinliğin onur konuğu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ise davetliler gerçekleştirdiği konuşmada Çanakkale Zaferi´nin tarihimizdeki öneminin altını çizdikten sonra ülke gündemin dair bilgilendirme yaparak şunları kaydetti? ?Doğuya gidiyorum yatırımları görüyorum bazılarına imreniyorum. Başbakanımız bana görev verdi. Sur -Silopi -Cizre - Şırnak o bölgede hükümet adına gidip gücüm yettiğince yardım ediyorum. -Rapor hazırlıyor raporları başbakanımıza ve cumhurbaşkanımıza veriyorum. Takip ediyorum oraları bilerek söylüyorum. Ordaki yatırımları görünce bazen gözüm düşüyor. Yolları hava alanlarını görüyorum. Kısacası devlet adına yapılan yatırımları görüyorum. Sayın başbakanımızla orada ne kadar hasar varsa gidereceğimize söz verdik. Tarihi eserleri ayağa kaldıracağız. Çarşıyı geleneksel dokusuna uygun inşa edeceğiz.?
Temsili Çanakkale Şehitliğinin açılışını gerçekleştiren davetliler ecdadın ruhuna Fatihalar yollarken, gerçekleştirilen Kur´an ?I Kerim Tilaveti yüreklerin pasını sildi?.
?250 fidandan 250 bin fidan´ temalı Çanakkale Şehitlerini anma ve fidan dikim etkinliği davetlilerin fidan dikimi ile noktalanırken Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki başta olmak üzere katılımcıların fidanları toprakla buluşturması renkli görüntüler ortaya çıkardı?
HABER: C.ÜSTEN - S.ERDOĞAN



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı