KOCASİNAN BELEDİYESİ

KOCASİNAN BELEDİYESİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ AVRUPA´YA GÖTÜRDÜ

  Kocasinan Belediyesince geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ´Yurtdışı Bilim Müzesi Gezisi´nin ikincisi Erkilet Hava alanında start verdi? Söz konusu geziye katılmaya hak kazanan ilçenin başarılı öğrencileri tertiplenen törenle Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın önderliğinde hava yolu ile Avrupa´ya doğru yola çıktılar? Başkan Çolakbayrakdar yolculuk öncesi yaptığı değerlendirmede ?Çalışmayı, üretmeyi disiplin haline getiren bu çalışmanın neticesinde de başarı elde etmeyi bilmiş olan bu değerli öğrencilerimizle birlikte yurtdışı gezisine çıkıyoruz? ifadesini kullandı?
Kocasinan Belediyesince tertiplenen ?Yurtdışı Bilim Müzesi Gezisi´ ikinci kez tekrarlanıyor? İlki Mustafa Çelik´in Kocasinan Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirilen gezinin ikincisi için Kocasinan İlçesi´nde ki okullarında dereceye giren öğrenciler yurtdışı bilim müzesi gezisi için Erkilet Havalimanı´nda hazır bulundu. Tertiplenen uğurlama töreni ile Erkilet Havaalanı?ndan yola çıkan kafileye bizzat öncülük eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yolculuk öncesi yaptığı değerlendirmede ?Bugün burada Kocasinan Belediyesi olarak organizasyonunu yapmış olduğumuz yurtdışı bilim müzeleri gezisi başarılı öğrenci kardeşlerimizle birlikte bu programda bir aradayız. Çalışmayı, üretmeyi disiplin haline getiren bu çalışmanın neticesinde de başarı elde etmeyi bilmiş olan bu değerli öğrencilerimizle birlikte yurtdışı gezisine çıkacağız? ifadesini kullandı?
Başkan Çolakbayrakdar sözlerinin devamında gezinin amacına dair de bilgi vererek şunları kaydetti? ?Bizim Kocasinan Belediyesi olarak buradaki amacımız bu başarı ve çalışmayı ödüllendirmek. İnşallah gelecek sene için arkadaşlarımızla bu organizasyon içinde yer almak için tatlı bir rekabet oluşur diye düşünüyorum. Diğer yandan gençlerimiz yurtdışına gittikleri zaman farklı kültürleri, farklı tarihleri orada tanıyor hale gelecekler. Bu arkadaşlarımız biliyoruz ki gelecekte Türkiye´nin yöneticileri, mühendisleri, doktorları bu arkadaşlarımızın arasından çıkacak. Kocasinan Belediyesi olarak insanı hedef alan bir belediyecilik anlayışımız var. Buradaki yapılan çalışmalarda hedefini insan alan çalışmaların içerisinde tabi ki gençlerimize yapılan yatırım geleceğin mimarları sizler olduğunuza göre sizlere yapılan yatırım şüphesiz ki karşılıksız değil. Bu vesile ile yolculuğunuzun hayırlı olmasını diliyorum?
Uğurlama törenine iştirak eden bir diğer önemli isim AK Parti Milletvekili Ahmet Doğan ise değerlendirmesinde ?Kocasinan Belediyemizi tebrik etmek istiyorum. Bu şekilde öğrencileri teşvik etmesi gayet güzel. Özellikle yurtdışına gidiyor olmanız size özgüveninizin artması açısından iyi olacaktır. Bu açıdan sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum? diye konuştu?
HABER : C.USTEN



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye