KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZVARİNLİ:

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZVARİNLİ:

?1 NİSAN ŞAKAYA GELMEZ?

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli, AK Parti´li Başkanların 25 yıldır yönettiği, Kocasinan´ın içinde bulunduğu karamsarlık çıkmazı gibi bir sorunu olduğunu öne sürdü.

Eğer vatandaşlarımız birkaç gün sonra 31 Mart pazar günü sandığa geçmişten hiç ders almadan giderse, bu kez çok daha derin bir hayal kırıklığı yaşanır ve ertesi sabahın 1 Nisan olması bu hayal kırıklığının ?şaka?ya gelmeyeceğini gösterir.?dedi.

Millet İttifakının, İYİ Parti Kurmayları; Medya, temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Bir otelin restoranda düzenlen kahvaltıya, İl Başkanı Süleyman Bozkurt, İlçe Başkanı Yurder Şahin, Meclis üyesi adayları Kazım Yücel, Muharrem Yeğen ve Erhan Özhan ile birlikte basının karşısına geçtiler. Seçim çalışmaları hakkında bilgi aktardılar ve seçimlerin kardeşlik ve huzur içerisinde geçmesi dileğinde bulundular

Kocasinan adayı ve beraberindekiler, Yeni Sanayi´de esnafla, Zümrüt ve Gaziosman Paşa´da pazarcı esnafıyla, Fevzi çakmak, Yeşil mahalle, Yavuzlar, Yeni mahalle ve Hırka´da, Ebiç´te, Seyrani´de vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında yaptığı konuşmasında mevcut yönetimi eleştiren Dr.Hasan Sami Özvarinli şöyle konuştu:? Kocasinan için hazırladığımız projeler halkın derdini çözecek projelerdir. Tarımla ilgili, hayvancılıkla ilgili, işsizlikle ilgili, yoksullukla ilgili halinizden anlayan başkanınız olacak. Kocasinan´ın çok önemli sorunları var. Güçlü geliyoruz.Hep birlikte bu sorunları çözeceğiz. Bizim karşımızda aday olanlar projelerini açıkladılar. Siz ilk önce 1994-1999-2004-2009-2014-2019´a kadar geçen süre içerisinde halka verdiğiniz sözleri tutunuz mu yok?. İlk defa aday olmuş gibi proje açıklıyorlar. Bu Memleketin evlatları 31 Mart Pazar günü sandığa gittiğinde size demezler mi, sormazlar mı ki bunca yıldır neredeydiniz arkadaş.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da