KOCASİNAN AKADEMİ

KOCASİNAN AKADEMİ

SERGİ HAZIRLIĞINDA

Kocasinan Akademi, kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru ürünleri, sergilemeye hazırlanıyor. 10-11 Mart tarihleri arasında açılacak olan sergi, İldem Park Alışveriş Merkezi´nde vatandaşların beğenisine sunulacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi´nin bir yıl önce kurulmuş olmasına rağmen çok güzel ürünler elde edildiğini vurguladı. Kayserililere daha iyi hizmet sunabilmek için yoğun gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Akademi çatısı altında her geçen gün ilçemize yeni tesisler kazandırıyoruz. Yakut, Erciyesevler ve Mimarsinan Tesislerimizin ardından bu yıl içerisinde 3 yeni tesis daha ilçemize kazandıracağız. Kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına herkese hitap eden tesislerin sayısını artırıyoruz. Özellikle Kocasinan Akademi´ye hanım kardeşlerimin göstermiş olduğu ilginin sonucu ortaya çıkan el emeği göz nuru eserler bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Vatandaşlarımızı spor, sanat, kültür ve sosyal gibi hayatın her alanında hizmetlerden faydalanmak üzere Kocasinan Akademi´ye davet ediyorum? ifadelerini kullandı.

Kocasinan Akademi eğitimcilerinin ve kursiyerlerinin çalışmalarından oluşacak olan sergide; 3D tablo ile Türk Bayrağı yapımı, Robotik kodlama, çini, seramik biçimlendirme, dolgu bebek yapımı, geleneksel nakışlar, keçe aksesuarları, çeyiz ürünleri, takı tasarımı, ev tekstil ürünleri, elde Türk işlemeleri, filografi, dekoratif ev aksesuarları, canlı çiçek tanzimi, kağıt rolyef, ahşap ve cam boyama, resim ve yazma kenarı işleme gibi çalışmalar yer alacak. Kurs hocalarının ve kursiyerlerin el emeği göz nurundan oluşan eserler,10-11 Mart tarihleri arasında İldem Park Alışveriş Merkezi´nde sergilenecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Talas, Mehmet Akif'i sergiyle andı

Türkiye'nin en büyük kayadan oyma müzesi