KIZLARININ ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ MEZARLIKTA KUTLADILAR

KIZLARININ ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ MEZARLIKTA KUTLADILAR

Geçen yıl Van Depremi'nde hayatını kaybeden Kayserili öğretmen Ebru Naim Mızrak’ın anne ve babası, Öğretmenler Günü nedeniyle kızlarının mezarını ziyaret etti.

Geçen yıl Van Depremi'nde hayatını kaybeden Kayserili öğretmen Ebru Naim Mızrak’ın annesi Hatice Mızrak ile babası Muharrem Mızrak, kızlarının Öğretmenler Günü'nü Kayseri İldem Mezarlığında bulunan mezarı başında kutladı. Kızlarının mezarına çiçeklerle gelen anne ve baba, kızlarını çok özlediklerini ifade etti.
Anne Hatice Mızrak, “Bugün Öğretmenler Günü ama gerçekten buruk bir gün. İçimiz içimize sığmıyor. Yavrumuz yok. Gittiği yerde, cennetinde rahat olsun. Çok özlüyoruz yavrumuzu. Onu çok seviyoruz ve Öğretmenler Günü'müz buruk geçiyor maalesef. Mekanı cennet olsun. Kızımızı çok özlüyoruz” diye konuştu.
Kendisi de öğretmen olan baba Muharrem Mızrak ise, “Ailemizde 3 öğretmeniz ama 2'ye düştük. Her 24 Kasım’ı burada geçiriyoruz. Allah diğer insanlarımıza, diğer öğretmenlerimize hayırlı ömürler versin. Kızım nur içinde yatsın. Muş’taki kızım da bizimle aynı kaderi paylaşıyor. O da orada görevine devam ediyor. İnşallah bundan sonra kızımın acısını unutturacak. Günlerimiz geçiyor ama nasıl geçtiğini bir biz biliriz. Eğer imanımız olmasa, Allah’tan gelene razı olmasak çok zor yaşarız ama Allah’tan gelene razıyız. Bu şekilde hayatımızı idame ettirmeye çalışıyoruz. Ben okuluma gidip geliyorum, halen çalışıyorum, emekli olmadım. Torunumuzu göreceğiz inşallah bundan sonra. Damadımızla, ailesiyle anlaştık. Her ay göreceğiz. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor. Kızım çok iyi bir insandı. Tanıyanlar bilirler. Ebru hakkında güzel düşünceleri var. Bu kadar iyi ve güzel bir insanın mekanı cennet olur inşallah. Biz inanıyoruz ki şehit olarak gitti” ifadelerini kullandı.


Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti