KIZILIRMAKTA ARAMA ÇALIŞMALARI DURDURULDU

KIZILIRMAKTA ARAMA ÇALIŞMALARI DURDURULDU

Kayseri-Ankara karayolunun 20’inci kilometresinde bulunan Kızılırmak köprüsü üzerinde takla atan otomobilden ırmağa düştüğü tahmin edilen Ebubekir Çelebi, 3 gün süren aramalara rağmen bulunamadı. Ebubekir Çelebi’nin hayatından endişe eden yakı

28 Oğustos’u 29 Ağgustos’a bağlayan gece meydana gelen olayda, Ebubekir Çelebi’nin kullandığı 35 KA 515 plakalı araç Kayseri-Ankara karayolunun 20’inci kilometresindeki Kızılırmak köprüsü üzerinde takla atmış vaziyette bulundu ancak Ebubekir Çelebi tüm aramalara rağmen bulunamadı.
Irmağa düştüğü tahmin edilen Ebubekir Çelebi için başlatılan arama çalışmaları 3 gün boyunca sürdü. Dalgıçların da katıldığı arama çalışmalarından herhangi bir sonuç alınamayınca, çalışmalar dün itibariyle sonlandırıldı.
Ebubekir Çelebi’nin kardeşi Ferhat Çelebi, tüm aramalara rağmen ağabeyinin bulunmadığını belirterek, “Ağabeyimin ailesi ve biz hayatından endişe ediyoruz. Aracını bulduk ama kendisinden bir haber alamıyoruz. Kazayı gören veya ağabeyimi gören varsa bize ulaşmasını istiyoruz” diye konuştu.
Ağabeyinin herhangi biri ile husumetinin bulunmadığını, aşırı derecede borcunun da olmadığını söyleyen Ferhat Çelebi, “Ağabeyimi bulmak için uğraşıyoruz. Bastırdığımız ilanları şehrin en işlek yerlerine asıyoruz. Vatandaşlardan ağabeyimi görenlerin el ilanlarının altında yazılı telefon numaralarına ulaşmalarını istiyoruz” dedi.



Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı

Otomobil belediye otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı