KIZILIRMAK VE YAHYA KEMAL CADDESİNİ ASFALTLIYOR

KIZILIRMAK VE YAHYA KEMAL CADDESİNİ ASFALTLIYOR

Kızılırmak ve Yahya Kemal caddesi asfaltlanıyor… Sevgili izleyiciler; Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kızılırmak ile Farabi Caddesi arasında yer alan bölümde pürüzsüz stonmastik asfalt çalışmasına başladıklarını ve bu çalışmanın Kızılı

İlk etapta Kızılırmak Caddesi ile Farabi Kavşağı arasında kalan bölümde çalışmalara başlanıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, daha kısa zaman da daha çok iş yapmak amacı ile hizmet satın aldıklarını ve yani özel sektöre iş yaptırdıklarını çünkü mevsim şartları gereği sıcak asfaltlama çalışmasının yaz aylarında yapılma gerektiği belirtti.

Kızılırmak Caddesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışanlarla sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yapımına devam eden stonmastik asfaltlama için şunları söyledi:

” Kızılırmak Caddesi şehrimizin en prestijli caddelerinden birisidir. Sivas Caddesine alternatif caddedir. Böyle olunca yoğun olarak tercih edilmektedir. Bu caddemizde tüm elektrik hattı, Kaski, Ptt ve Doğalgaz hatları ve şebekeleri döşendi yani alt yapı çalışmaları tamamlandı. Alt yapı çalışmalarının tamamladığı bu yolumuzu standardı yüksek stonmastik asfalt çalışması ile tamamlıyor ve taçlandırıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Asfaltlama çalışması için ilk etap bölümü için 3.500 ton stonmastik asfalt kullanılacaktır”



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik