KIZIK MAHALLESİNDE BUĞDAY HASATI

KIZIK MAHALLESİNDE BUĞDAY HASATI

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR: “HER ZAMAN ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Kızık mahallesinde buğday hasatı yapan ilçe sakini çiftçilerle bir araya gelip, Kocasinan Belediyesi olarak tarımsal üretimin gelişmesi için her zaman üreticinin yanında olduklarını vurguladı.

Kocasinan İlçesi’nin kırsal mahallelerden biri olan Kızık’ta hasat yapan çiftçilerin misafiri olan Başkan Çolakbayrakdar, onlarla sohbet etti. Biçerdöver kullanan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, çiftçinin her zaman yanında olduklarının altını çizip “Anadolu’nun bereketli topraklarında ekmeğini topraktan çıkartan hemşehrilerimize bol bereketli bir yıl diliyorum.” ifadesini kullandı.

Kocasinan İlçesi’nin her bir köşesinin kendine has özellik ve değerleriyle ön plana çıktığını hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar çiftçilerimizin yüzlerini güldürecek yeni yatırımlarla şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine daha fazla katkı sağlayacaklarını kaydederek şöyle konuştu “Kocasinan’ımızın köylerinde yaklaşık 15 gündür hasat işlemi sürüyor. Gerek Kızık gerekse diğer bölgelerdeki çiftçi kardeşlerimize hasatların bereketli olmasını diliyorum. Uzun bir süre yağmur- çamur demeden emek verilen ürünlerin hasatı yapılıyor. İnşallah bu yıl hasatlar bereketli olur. Bütün çiftçi kardeşlerimiz bu hasatın bereketini görürler. Her zaman dile getirdiğim gibi; çiftçi kardeşlerimiz ekip, dikmese şehirde yaşayan vatandaşlar aç kalır. O yüzden çiftçi kardeşlerimiz ekip, dikecek ki nihayetinde şehirde yaşayan insanlar nasiplenecek. Bu doğrultuda Kocasinan Belediyesi olarak ziraat, hayvancılık ve tarımsal üretimin gelişmesi noktasında çiftçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Gerek ürün çeşitliliğinin artırılması gerekse bu topraklarda verimli olan ve mevcut geleneksel yöntemlerle yapılan tarımın artırılması noktasında elimizden geldiğince yoğun gayret sarf ediyoruz. Çiftçilerimizin yüzlerini güldürecek yeni yatırımlarla şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine daha fazla katkı sağlayacağız. Bu vesile ile bütün çiftçi kardeşlerimizin hasatları bereketli olsun.”

Kızık Mahalle Muhtarı Ahmet Akay ise bir yıl boyunca verilen emeğin haşatının yapılmaya başladığını belirterek, yaptığı hizmetler ve desteklerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar ve ekibine şükranlarını sundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi