KİTAP FUARI İÇİN MUHTEŞEM KONSER

KİTAP FUARI İÇİN MUHTEŞEM KONSER

Büyükşehir Belediyesi 14-22 Ekim tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi´nde gerçekleştireceği Kitap Fuarı´nın tanıtımı için Erciyes Üniversitesi´nde muhteşem bir konser düzenledi. Popüler müziğin önemli isimlerinden İlyas Yalçıntaş ve Buray´ın k

Büyükşehir Belediyesi 14-22 Ekim tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi´nde gerçekleştireceği Kitap Fuarı´nın tanıtımı için Erciyes Üniversitesi´nde muhteşem bir konser düzenledi. Popüler müziğin önemli isimlerinden İlyas Yalçıntaş ve Buray´ın katıldığı konseri başta üniversite öğrencileri olmak üzere on binlerce kişi izledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kitap Fuarı´nın tanıtılması ve Erciyes Üniversitesi´nin yeni eğitim ve öğretim yılının açılışı nedeniyle üniversite öğrencilerine unutamayacakları bir hediye verdi. Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlediği konserle özellikle gençlerin hayranlık duyduğu iki önemli sanatçı Kayserililerle buluştu.

Erciyes Üniversitesi Marianne Molu Anfisi önünde gerçekleştirilen konserde sahneye ilk olarak İlyas Yalçıntaş çıktı. "İncirler Olana Kadar" adlı parçasıyla ismini duyuran ve kısa zamanda Türkiye´nin en popüler sanatçılarından olan İlyas Yalçıntaş, muhteşem bir performans gösterdi. Genç sanatçı tüm parçalarını dev izleyici korosu ile birlikte söyledi.

İlyas Yalçıntaş konseri sonrası Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü ve Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız sahneye çıkarak genç sanatçıya çiçek vererek teşekkür ettiler. Daire Başkanı Özgöncü, gençlere Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in selamını ve yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin başarı dileklerini iletti. Gençleri 14-22 Ekim tarihlerinde Kayseri Dünya Ticaret Merkezi´nde düzenlenecek olan 1. Kayseri Kitap Fuarı´na da davet eden Özgöncü, ülkemizin en önemli yazar ve şairlerinin Kitap Fuarı´na katılacağını hatırlattı.

Daha sonra konserin ikinci bölümüne geçildi ve sahneyi yine son dönemin en popüler isimlerinden Buray aldı. Genç Sanatçı ?Mecnun?, ?Aşk mı Lazım?, ?Seni Sevmiyorum Artık? gibi sevilen parçalarını alanı dolduran hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Uzun süre sahnede kalan Buray, hareketli parçalarıyla gençleri coşturdu.    


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"