Kings Döner Talas – Halef Hoca Caddesi’nde açıldı

Kings Döner Talas – Halef Hoca Caddesi’nde açıldı

 “Herkes et yesin” sloganı ile yola çıkan gurbetçi Kılavuz kardeşlerin Kings Döner markası ile kurdukları restoran zincirinin ilk şubesi Talas – Halef Hoca Caddesi’nde hizmete başladı.

Uzun yıllar Hollanda’nın Rortterdam şehrinde yaşadıktan sonra yurda dönen Kılavuz Kardeşlerin “Herkes et yesin” sloganı ile yola çıktıkları yolda kurmayı hayal ettikleri restoran zincirinin ilk şubesi Talas – Halef Hoca caddesinde hizmete girdi.

Sivas’ta özenle yetişen hayvanlardan elde edilen etleri  ve temizlik ve hijyenin öncelik olduğu ilk şubelerinde ilimiz sakinlerine sunmaya başlayan Hanifi ve Hasan Kılavuz Kardeşler ve iş Ortakları Et İşletmecisi Gökhan Aydın hedeflerinin önce Kayseri’de ardından Türkiye genelinde ve yurt dışında çoğalacak şubelerle dev bir restoran zinciri kurmak olduğunun altını kalın çizgilerle çizerek serüvenlerine dair haber ekibimize bakın neler aktardılar.

Hanifi Kılavuz “Ortağımızın Sivas’ta bulunan çiftliğinden elde ettiğimiz et ile üreteceğimiz Yaprak Et Döneri yaprak dönerleri Kayserililerin hizmetine sunduk. Burası ilk şubemiz  hem Kayseri’de, hem de Türkiye genelinde daha fazla şube açıp yolculuğumuzu Avrupa’ya taşıyarak markalaşmak niyetindeyiz”

Et üreticisi Gökhan Aydın’da  Sivas’taki kendi çiftliğinde yetiştirip, özel kesimhanelerde eti kestirip Organize sanayi bölgesinde eti işledikleri ve hijyenik bir şekilde sunduklarını hatırlatarak “Herkesi restoranımıza bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Hasan Kılavuz ise  fiyatların son derece uygun olduğunu vurgulayıp restoranlarının Talas Halef Hoca Caddesi’nde semt sakinlerinin Jandarma rampası olarak bilinen yerde olduğunu hatırlatarak “Eşsiz bir lezzet sunuyoruz. Mutlaka deneyin” diye konuştu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor