KİMDER MEZUNLARI

KİMDER MEZUNLARI

PİKNİKTE BULUŞTU

Kayseri İmam Hatip Mezunları  Derneği´nce   geleneksel hale getirilen imam hatip mezunları buluşmasının 13.sü gerçekleştirildi. Etkinlikte 3 bin 500 kişiye etli bulgur pilavı dağıtıldı.

Fuar alanında düzenlenen etkinliğe AK Parti Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile çok sayıda imam hatip mezunu katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan AK Parti Milletvekili Taner Yıldız, kendisinin Kayseri Lisesi mezunu olduğun belirterek eşinin ve kızlarının imam hatip okullarında okuduğunu söyledi. Yıldız şöyle konuştu: ?Gerek eşim gerekse kızlarımız imam hatip de okudular ve orada almış oldukları eğitimin burada bulunan hocalarımız vasıtası ile olduğu için şükranla minnet ile ve büyük bir kıymetle anıyorum. Burada bir gençlik yetişiyor. Acının ızdırabın sıkıntıların gölgesinde yetişmiş ama hamdolsun sonun da hakkına kavuşmuş özgürlüklerin istisnası olmamış bir şekilde burada buluştuk.?

KİMDER Başkanı Ahmet Yurtlu da  geleneksel hale gelen imam hatipler buluşmasının  ?bugün 13. Gerçekleştiriyoruz? diyerek şöyle konuştu: ?Şuanda bir çok insanlarımız mesut ve yıllardır gelen dostlukları burada tekrar ediyorlar ve bütün hatıralarını yeniliyorlar. Gerçekten ilk okuldan sonra insanlar dostluklarını bilemiyorlar ama orta okul ve lise dostlukları hakikaten en güzel dostluklar. Bunları burada çıkarsız menfaatsiz bir ilişkisi olmayan her hangi bir çıkarı olmayan dostluklar burada gerçekten bu ambiyansı hissediyoruz. 75 yaşında ağabeylerimiz kopya çektiklerini anlatıyor 70 yaşında ağabeyimiz hocasından nasıl dayak yediğini anlatıyor, burada geçmişe gidiyorlar.?

Yurtlu, ?Ayrıca burada gerçekten ciddi bir hazırlık yaptık il protokolümüze teşekkür ediyorum. Sabah çorba ikramı ile başladık 3 bin 500 kişilik çorba dağıttık öğle yemeğinde ise etli bulgur pilavı dağıttık emek veren  herkese teşekkür ediyorum? dedi.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor