KILIÇDAROĞLU : KAYSERİ SİGORTALI İŞÇİ ÇALIŞTIRMADA ÖRNEK

KILIÇDAROĞLU : KAYSERİ SİGORTALI İŞÇİ ÇALIŞTIRMADA ÖRNEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri Sanayi Odası’nın davetli olarak Kayseri’ye geldi. Kayserili partililer tarafından Boğazköprü mevkiinde karşılanan Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı ise Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren

Bir grup partili tarafından Boğazköprü mevkiinde karşılanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Boyteks firmasına gitti. Mustafa ve Hacı Boydak kardeşler tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, mobilya malzemelerinin üretildiği fabrikada incelemelerde bulundu. Fabrika gezisinin ardından idari binaya gelen Kılıçdaroğlu, işçilerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, işçilerle ekonomiden, dış politikaya, terör meselesinin çözümünden, işsizliğe bir çok konu hakkında sohbet eti. Kılıçdaroğlu, hükümetin icraatları konusunda da zaman zaman eleştirilerde bulundu. Boydak kardeşler ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu, İşçilerle yapılan sohbetin ardından basın mensuplarının karşına geçti. İlk olarak söz alan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Kayseri’de işsizlik olmadığını, çalıştırmak için işçi bulamadıklarını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Kayseri’ye geldiğinde gördüğü iki güzel şey olduğunu bunlardan bir tanesi kendi alanında dünyanın en büyüğü olan bir fabrika diğeri de tüm işçilerin sendikalı olması dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinden istifa eden Adıyaman Milletvekili ile ilgili soruya ise “Bizi halk hizmet etsinler diye seçti. Irkçılık ve milliyet üzerinden siyaset yapılmasına karşıyız” cevabını verdi.
 Buradan Boydak Holding’e geçen CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra KAYSO’ya geldi. KAYSO girişinde gazetecilerin  Başkan Özhaseki’nin  kazandığı tazminat davaları ile ilgili sorularını ise tebessüm ederek geçiştirdi. Kılıçdaroğlu KAYSO Meclis toplantısına da katılarak ekonomik gelişmelerle ilgili partisinin görüşlerini aktarıp hükümet uygulamalarını değerlendirdi.

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı