KILIÇDAROĞLU ÇOK MERAK EDİYOR!

KILIÇDAROĞLU ÇOK MERAK EDİYOR!

?NEDEN KAYSERLİLER BİZE OY VERMİYOR? ?

 

CHP İl Başkanlığınce tertiplenen ?Gençlik Buluşması´ başlıklı etkinliğe iştirak etmek üzere ilimiz gelen ve ilk olarak parti merkezini ziyaret ederek yeni İl Başkanı Feyzullah Keskin´e ?Hayırlı Olsun? temennisinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ?Kayseri´ye her gelişimde neden burada oylarımız bu kadar çok düşük diye kendime soruyorum? ifadesini kullanarak ?Nerede yanlış yapıyoruz, neden oylarımız düşük ?? sorularına cevap aradı?.
Partisinin İl Örgütünce tertiplenen bir dizi etkinliğe iştirak ederek partilileri ile bir arada olmak üzere ilimize gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk olarak parti binasını ziyaret ederek İl Başkanı Feyzullah Keskin´e ?Hayırlı Olsun? temennilerini iletip medya mensuplarına ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu?. Kılıçdaroğlu hükümeti ve iktidar partisini sert söylemlerle eleştirerek başladığı sözlerinde ?İzlenen yanlış dış politika nedeniyle özellikle iş adamlarımız, ihracatçılarımız ciddi sorunlarla karşı karşıya. Umarım Türkiye´nin bu tablosu değişir, umarım daha güzel, daha huzurlu, çatışmanın olmadığı, kavganın olmadığı güzel bir Türkiye´yi yeniden inşa ederiz" ifadesini kullandı?.
Sözlerinin devamında Kayseri´de olmaktan duyduğu mutluluğu da dile getiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Kayseri´nin çok önemli bir şehir olduğunun altını çizip ?Kayseri, kendi iç dinamikleriyle büyüyen, gelişen, ihracat yapan bir ilimiz. Bu açıdan Kayseri hepimizin gurur kaynağı? diye konuştu?
Kılıçdaroğlu değerlendirmelerinde ilginç bir paylaşım da da bulunarak ?Kayseri´ye her gelişimde şu soruyu hep sormuşumdur; neden oylarımız burada düşük?? sözleri ile de Kayseri seçmenin neden partisine oy vermediği sorusuna cevap aradığını dillendirdi?.
Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sözlerinde ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu da vurgulayarak ?Umarım Türkiye´nin bu tablosu değişir, umarım daha güzel, daha huzurlu, çatışmanın olmadığı, kavganın olmadığı güzel bir Türkiye´yi yeniden inşa ederiz? dedi?
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, daha sonra partililerle basına kapalı görüşme yaptıktan sonra tertiplenen ?Gençlik Buluşması´ başlıklı etkinliğe katılıp partinse gönül veren gençlerin partinin ve ülkenin geleceğine dair fikir ve önerilerini dinledi?.
HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı