KILIÇASLAN LİSELERİ SON SINIF ÖĞRENCİLERİ ÖNÜMÜZDEKİ YIL GİRECEKLERİ ÜNİVERSİTE SINAVLARINA HAZIRLANIYOR

KILIÇASLAN LİSELERİ SON SINIF ÖĞRENCİLERİ ÖNÜMÜZDEKİ YIL GİRECEKLERİ ÜNİVERSİTE SINAVLARINA HAZIRLANIYOR

Okulların kapanmasının ve tatil planları yapılmasının ardından bazı okullar yaz kurslarıyla öğrencilerini yetiştirmeye devam ediyor. Kayseri Kılıçaslan Liseleri'nde okuyan ve son sınıfa geçen 145 öğrenci de Ramazan ayı olmasına rağmen tatil yapmak yerine

Okulun son sınıfına geçen 156 öğrencisinden 145’i yaklaşık 4 haftadan bu yana 12 branş öğretmeninin kontrolünde yoğun bir çalışma temposuyla eksikliklerini tamamlamaya ve YGS konularını bitirmeye çalışıyorlar. Öğrencilerden Muhammet Furkan Tekin, ”Bu sıcaklarda ve özellikle Ramazanda oruçluyken çalışmak zor ancak bizlerin okulumuzu ve Kayseri’yi en iyi şekilde temsil etmek gibi bir sorumluluğumuz var. Arkadaşlarımızla birlikte her gün saat 10.00-18.00 arasında hem ders işliyor hem de etüt yapıyoruz. Öğretmenlerimizin de tatile gitmek yerine bizim yanımızda olması bizi daha disipline ediyor. Başta Müdür Yardımcımız Cumhur Çetin olmak üzere bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül ise, “Her yıl bu günlerde benzeri çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bazen sınıflar halinde bazen de kişiye ya da gruba özel dersler veriyoruz. Bu etkinlikler sonucunda öğrencilerimiz alt sınıflardaki bütün dersleri tekrar etme fırsatı bulduklarından tatile kafaları rahat giriyorlar. Bu ve benzeri çalışmalarla öğrencilerimizin eğitim seviyelerini yükselttiğimiz için üniversite sınavlarında başarımız da her yıl biraz daha artıyor. Bu yıl LYS’de elde ettiğimiz Türkiye birinciliğinin yanı sıra 20 öğrencimizin ilk bin arasında yer alması bu çalışmaların ve öğretmenlerimizin fedakarlığının bir neticesidir” dedi.



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”