KILIÇASLAN EĞİTİM KURUMLARI ŞAMPİYONLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

KILIÇASLAN EĞİTİM KURUMLARI ŞAMPİYONLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları, 2013 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) Kayseri birinciliği elde eden ve TÜBİTAK Proje Olimpiyatlarında altın madalya kazanan ve çeşitli alanlarda Kayseri’ye büyük başarılar getiren öğrencilerini ödülle

Yılmaz Akansu İlköğretim Okulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ödül töreninde, 2013 YGS’de Kayseri birincisi olan Yelkenoğlu Liseleri öğrencisi Neslihan Yıldız, TÜBİTAK Proje Olimpiyatları’nda Bölge birinciliği elde eden Kılıçaslan Liseleri öğrencileri Oğuzhan Gömleksiz ve İsmail Mert Çalık, Coğrafya Olimpiyatlarında Türkiye ikincisi olan Kılıçaslan Liseleri öğrencisi Esat Kaman, Tasarım Yarışmasında Türkiye birincisi olan Akansu Koleji Öğrencisi Melik Şahin, Ulusal Matematik Olimpiyatlarında 3 Altın, 5 Gümüş madalya kazanan Akansu Koleji öğrencileri Beyza Kocabıyık, Akif Tahiroğlu, Hüseyin Buğra Sert, Said Soykan, Furkan Daşdelen, Ahmet Yağmur, Erdenay Kaya ve Hüseyin Uzun, İstanbul Coşmaya Matematik Yarışması’nda Gümüş madalya kazanan Yelkenoğlu Koleji öğrencisi Feyzanur Bingöl ve yine aynı yarışmada Bronz madalya kazanan İstikbal Koleji öğrencisi Nurefşan Dündar, Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal tarafından çeşitli hediyeler ve onur madalyasıyla ödüllendirildi.
Ödül töreninde konuşan Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, ''Geleceğimize yön verecek gençlerimizin yetişmesi adına hem üniversiteye giriş sınavlarında hem TÜBİTAK Proje ve Bilim Olimpiyatları’nda hem de diğer bölgesel ve ulusal yarışmalarda kazanılan bu başarılar çok önemli. Kayseri’ye ve bizlere büyük bir mutluluk yaşatan öğrencilerimizle ve onları yetiştiren öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz. Eğitim kurumlarımız bünyesinde yer alan 2 lise, 3 ilköğretim okulu ve 2 de çocuk akademisiyle eğitimle ilgili her organizasyonda var olmaya ve Kayseri’nin gururu olmaya devam ediyoruz'' dedi.
Genel Müdür Köksal, asıl olarak Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) öğrencilerinin Türkiye dereceleri elde edeceklerini ümit ettiğini belirterek, ''Biz bu başarılarda yalnız değiliz. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikteyiz. Velilerimizin katkılarından mutlu oluyoruz. YGS'den sonra neler olup bittiğine bakacak olursak, öğrencilerimizin çalışmalarının yanı sıra sosyal hayatın içinde olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Çeşitli proje yarışmalarına giriyorlar, sosyal aktivitelerde bulunuyorlar. Öğrencilerimizin, birşeyler üretebilen, ürettiğini anlatabilen, kendini ifade edebilen, yenilikçi birer insan olarak yetişmelerini çok arzu ediyorum. Tek düzey eğitim metoduyla, biz bu öğrencilerimizi bir yere götüremeyiz. Gençlerimizi desteklememiz gerekiyor'' diye konuştu.
Toplantıda daha sonra, başarılı olan öğrencilere onur madalyaları ve hediyeleri, Genel Müdür Ali Köksal ve okul müdürleri tarafından verildi.


Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak