KİLCİ YUVAYA DÖNDÜ

KİLCİ YUVAYA  DÖNDÜ

KTO’DA COŞKULU MECLİS TOPLANTISI. KTO Haziran ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya kısa süre önce tahliye olan KTO eski Başkanı Hasan Ali Kilci’de katıldı. Meclis üyelerine seslenen Kilci, “Ne ailemin, ne dostlarımın

Kayseri Ticaret Odası Haziran ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Şeker Fabrikası davası nedeniyle 8 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Kayseri Ticaret Odası eski başkanı Hasan Ali Kilci, meclisin olağan toplantısına katıldı. Kilci, Ticaret Odası yöneticileri ve meclis üyeleri tarafından alkışlarla karşılandı.

                Daha sonra görevi devrettiği başkan Mehmet Asafbeyoğlu'nu makamında ziyaret eden Kilci, Haziran ayı olağan toplantısına katıldı. Toplantı salonuna gelişinde meclis üyeleri tarafından ayakta alkışlanıp, sevgi gösterileri ile karşılandı.

                Oldukça duygusal bir havada gerçekleşen toplantıda konuşan Meclis başkanı Bekir Adıyaman, Kilci’nin tutukluluk sürecini anlatırken gözleri doldu.

                KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu ise meclis üyelerine “Kilci başkanımız olmadan yaptığımız toplantılarda yedi ay boyunca sizlere hep selamını getirmiştim, sekizinci ayda ise kendini getirdim” dedi.

                Mehmetbeyoğlu’nun kürsüye gelen Kilci, meclis üyelerine hitap etti. Dostlarımın ilgisi ve sevgisiyle tutukluluk günlerimde Allah'a sığındım diyen Kilci sözlerini şöyle sürdürdü;

Kayseri'nin ilacı ve reçetesi birlik ve beraberliğidir. Bunu bir kez daha gördüm ve yaşadım. Benim tutukluluk süremi istismar edenlerin eline bir şey geçmez. Başından beri Türk adaletine güvendim. Ne ailemin, ne dostlarımın ne de KTO üyelerinin kafasını öne eğdirecek bir iş yapmadım. Bundan böyle odaya düz bir üye ve tüccar olarak hizmet edeceğim. Bu kentin insanlarıyla onur ve gurur duyuyorum. Benim, tutuklu iken istifa etmemde bir baskı söz konusu değildir. İlkeli ve etik davrandım. İstifa etmemin bu aşamada uygun olduğunu düşündüm.   Tutukluluk sürecinde bana her zaman yardımcı olan ve destek veren AK Parti Milletvekillerine de teşekkür ediyorum"

 



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor