KİCKBOKS VE WUSHU MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ

KİCKBOKS VE WUSHU MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ

İLİMİZDEN TURNUVALARA 12 SPORCU KATILACAK

1-14 Temmuz tarihleri arasında Kickboks ve Wushu Milli Takım seçmeleri yapılacak. Antrenör Esat Kaya’nın 12 sporcusu Milli Takım seçmelerine katılacak.

Kickboks Milli Takım Seçmeleri, 1-7 Temmuz’da Şırnak’ta yapılacak. Wushu Milli Takım Seçmeleri ise 4-14 Temmuz’da Sakarya’da yapılacak. Müsabakalara ilimizden 12 sporcu katılacak.

1-7 Temmuz’da yapılacak olan Kickboks Milli Takım Seçmesi’nde Hayriye Türksoy Hançer yer alacak. Wushu Milli Takım Seçmesi’nde ise yer alacak sporcular şu şekilde; Hayriye Türksoy Hançer, Azra Münteha Yıkılmaz, İrem Yurt, Buse Doğanay, Hümeyra Sağlam, Rümeysa Sağlam, Zeynep Zinkal, Şevval Kaya, Seda Baran, Minnet Hicret ve Sedef Temel. İlimiz sporcuları müsabakalara Gençler A-B ve Büyükler kategorilerinde katılacak.

Müsabakalara ilişkin açıklamalarda bulunan Antrenör Esat Kaya, şöyle dedi: “ilk olarak 1-7 Temmuz’da Şırnak’ta Kickboks Milli Takım Seçmesi yapılacak. Burada şampiyon sporcumuz Hayriye Türksoy Hançer mücadele edecek. Bu şampiyonada derece olursa Dünya Şampiyonası’na katılım hakkı elde edilecek. Wushu Milli Takım Seçmeleri, 4-14 Temmuz’da yapılacak. Burada da 12 sporcu ile yer alacağız. Burada derece elde eden sporcular, Balkan ve Avrupa Şampiyonaları’na katılma hakkı edecek.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı