KGGD’DEN ZİYARET TURU

KGGD’DEN ZİYARET TURU

Gülsoy: “Kayseri halkının yararına her türlü hizmette bizde varız”

Kayseri Genç Girişimciler Derneği (KGGD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri Talas, Kocasinan Melikgazi Belediye Başkanlarını ve 1. Komando Tugayını ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gülsoy, ‘Kayseri halkının yararına her türlü hizmette bizde varız’ dedi.

Kayseri Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy Yönetim Kurulu Üyeleri Hamid Gülsoy, Mert Karahan, Kürşat Tepecik, Serdar Küçükdeveci ve Erkan Tosun ile birlikte ilk olarak Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

MUSTAFA PALANCIOĞLU’NA ZİYARET

Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu da makamında ziyaret etti. Başkan Gülsoy, Başkan Palancıoğlu’na yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler vererek Ticaret üzerine eğitim verebilecek bir lise açılması konusunda girişimlerinin olduğunu ifade etti. Başkan Palancıoğlu’da gençlerin gelecekte ekonomiye katkı sunmalarına yardımcı olacak, iş imkanı sağlayacak her türlü projeye Belediye olarak destek verebileceklerini söyledi. Ziyaretten dolayı Kayseri Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR’A ZİYARET

Mehmet Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı da makamında ziyaret etti. Başkan Gülsoy, Kayseri Ticaret Odası ile birlikte yaptıkları projeler konusunda Başkan Çolakbayrakdar’a bilgiler verdi. Dernek çatısı altında Üniversite öğrencilerini uzmanlar eşliğinde seminer verdiklerini aktaran Gülsoy, Kocasinan İlçesinde de yapılacak projelerde Belediye ile ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını söyledi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’da “Yenilikçi fikirleriyle ekonomimize yön veren gençlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN’A ZİYARET

Gülsoy, dernek faaliyetleri hakkında Başkan Yalçın’a bilgiler vererek Talas İlçesinde yapılacak olan her türlü hizmette yardıma hazır olduklarını söyledi. Başkan Yalçın’da Kayseri’nin girişimcilik konusunda Türkiye’nin en önde gelen şehirlerinin başında geldiğini belirterek “ İnsanların kanaatkar olmalı, çalışmalı kazandıkları ile şehrine hizmet etmeli. Her gün birçok kesimden ziyaretçilerimiz oluyor. Yaptıkları işler konusunda bilgiler veriyor. Yatırım yapmak, insanlarımızı istihdam etmek için önerilerde bulunuyoruz. Genç Girişimciler Derneği olarak sizde yol gösterici olmanızdan memnuniyet duydum” ifadelerini kullandı.

Kayseri Genç Girişimciler Derneği (KGGD) Başkanı Mehmet Gülsoy ile yönetim kurulu üyeleri 1.Komando Tugay Komutanımız Albay Özgür Demir’i makamında ziyaret ederek sınır ötesinde yapılan harekatta başarılarının devamını diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"