KGGD EĞİTİM SEMİNERİ SONA ERDİ

KGGD EĞİTİM SEMİNERİ SONA ERDİ

Kayseri Genç Girişimciler Derneği tarafından düzenlenen ve 4 hafta süren uluslar arası dış ticaret kursu düzenlenen kapanış kokteyli ile sona erdi. Kokteyle çok sayıda kursiyer katıldı.

Novotelde düzenlenen ve 4 hafta süren eğitim programının kapanış kokteyline Kayseri Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy ile çok sayıda üye ve kursiyer katıldı.
Dernek binasında düzenlenen kokteylde ilk olarak Dernek Başkanı Mehmet Gülsoy seminere konuşmacı olarak katılan Orta Anadolu İhracatçılar Birliği Kurucu Başkanı Murat Evirgen’a teşekkür plaketi verirken seminerin organizasyonunu yapan EDUCON yetkilileri tarafından da Başkan Gülsoy’a bir teşekkür plaketi takdim edildi.
Plaket töreninin ardından Kayseri Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy ve kursiyerler tarafından birde kapanış pastası kesildi. Semimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen kokteylde Dernek Başkanı Gülsoy tek tek masaları dolaşarak kursiyerle ile sohbet etti.
Katılımcılara derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Gülsoy, yapılacak tüm organizasyonlara katkı sağlamaktan gurur duyacaklarını belirterek genç iş adamı adaylarına izlemeleri gereken yollar hakkında tavsiyelerde bulundu.


'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik