K.ERCİYESSPOR ÇİFT BAŞLADI

K.ERCİYESSPOR ÇİFT BAŞLADI

Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde Puan almamız şart” diye konuştu.

HABERİ İZLE

Süper Lig'de tehlikeli bölgeden bir türlü kurtulamayan Kayseri Erciyesspor'da Galatasaray deplasmanının ardından kulüp tesislerinde ilk idman gerçekleştirildi. Sabah ve akşam olmak üzere çift gerçekleştirilen idmanda futbolcuların moralsiz oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde Puan almamız şart” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor'da haftanın ilk idmanı çift olarak gerçekleştirildi. Sabah düz koşu ve aerobik hareketleri ile salon çalışmasında bulunan mavi-siyahlılar, akşam idmanında ise sahada kondisyon ve top çalışması gerçekleştirdiler.

ÖZDİLEK, PUAN ALMAMIZ ŞART”

Galatasaray deplasmanından moralsiz dönen mavi-siyahlı takımda futbolcularında moralsiz oldukları gözlenirken, antrenman öncesi konuşan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Gençlerbirliği maçı öncesinde sıkı bir antrenman haftası gerçekleştirileceklerini belirterek, Puan almamız gereken bir maç olacak. Sıkı bir hazırlık haftası yaşamak ve kendi sahamızda oynayacağımız bu önemli maçı puanlar alarak tamamlamak istiyoruz. Üstümüzdeki takımlarla bulunan puan farkımız kapanmayacak kadar açık değil. Bizim adımıza üst üste alınacak 2 galibiyet dengeleri değiştirebilir. Bunu da sağlayacak kapasiteye sahibiz. Güzel bir çalışma ortamı sağlayıp bütün varlığımızla Gençlerbirliği maçına adapte olacağız” diye konuştu.

Gençlerbirliği maçında cezaları devam eden Edinho ve kaleci Gökhan yine kadroda yer alamayacak.



Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı