K.ERCİYESSPOR, KARTALSPOR MAÇINA BİLENİYOR!

K.ERCİYESSPOR, KARTALSPOR MAÇINA BİLENİYOR!

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligin 13.haftasında oynayacağı Kartalspor maçı hazırlıklarına başladı.

Hürriyet Yeniköy’de bulunan Hacı Boydak Tesisleri'nde Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde antrenmana çıkan futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Çok zor bir deplasmandan galibiyetle ayrıldık. Konya takımı motivasyon olarak bize karşı çok iyi hazırlanmışlar. Bizde böyle bir deplasmanın zor olacağını biliyorduk. Konya takımı şimdiye kadar hiçbir takıma karşı böyle agresif ve atak oyun oynadılar. Zaten Konya takımı gerçekten çok kaliteli. Bizden daha iyi oyun oynadılar. İlk yarıda girdiğimiz 2 pozisyondan birini gol yaptık. Bu bizim için çok iyi oldu. Burada önemli olan böyle bir deplasmandan galibiyetle ayrılmaktı, bunu başardığımız için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

 

ÖZKÖYLÜ, “MAÇ PROGRAMLARI BİZİ CİDDİ ANLAMDA SIKINTIYA SOKUYOR”

 

Kartalspor maçına hazırlandıklarını belirten Özköylü, “Artık önümüzde Kartal maçı var. Kartalspor az gol yiyen bir takım. Ligin en kritik maçlarından bir tanesine çıkacağız. Özellikle üst üste iki deplasman maçı oynayacak olmamız ve aradaki sürenin çok az olması, işte pazartesi günü maç oynuyoruz daha toparlanmaya fırsat vermeden cumartesi maça çıkıyoruz ki bu ikinci defa başımıza geliyor. Yani bu anlamda yapılan maç planlamasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki Kartal maçından 2 gün sonra kupa maçı oynayacağız. Yani arka arkaya bu kadar maç sıkıştırmanın bir anlamı yok. Bu konuda federasyona gerekli yazıyı yazdık. Ayrıca sakat oyuncularımız var. Toparlanmamız gerekiyor. Yapılan maç programları bizi ciddi anlamda sıkıntıya sokuyor. Futbolcu kardeşimiz Hüseyin’de sezonu kapattı” ifadelerini kullandı.

 

Antrenman öncesi açıklama yapan Kayseri Erciyessporlu futbolcu Mehmet Ayaz, “Konya maçından galibiyetle ayrıldık ama bu galibiyete çok sevinemedik. Çünkü Hüseyin arkadaşımız kötü bir sakatlık geçirdi. Arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum. İnşallah biran önce aramıza döner. Konya maçından da istediğimiz sonucu aldık. Önümüzde Kartal maçı var. Bu maçtan da galibiyetle ayrılarak deplasmandan kayıpsız dönmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda futbolcular ısınma ve kondisyon çalışması yaptı.

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’