KEPEZ VE ÇATAKDERELİ KADINLARLA İSTİŞARE

KEPEZ VE ÇATAKDERELİ KADINLARLA İSTİŞARE

TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA PALANCIOĞLU, YUKARI MAHALLELERDEN KEPEZ VE ÇATAKDERE´DEKİ KADINLARLA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ.

   Başkan Palancıoğlu ilk olarak Kepez Mahallesi´nde kadınlarla buluştu. Sevgi gösterileri ve alkışlarla karşılanan Başkan Palancıoğlu´na AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti. Kepez Osmanlı Evi´nde gerçekleşen istişare toplantısında konuşan Başkan Palancıoğlu, "İnşallah bundan sonra Kepez ile ilgili en çok kadınlarımızla istişare edeceğim. Sadece Kepez değil, bundan sonraki toplantılarımızı kadınlarımız başta olmak üzere yapacağız. Sorunu, sıkıntıyı çeken sizsiniz. Çözüm olduğunda rahatlayacak olan da sizlersiniz. Bu nedenle nasip oldukça eşli, çocuklu, yalnız olarak sizlerle bir araya geleceğiz." dedi.
Bütçenin el verdiğince bütün mahallelere hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Başkan Palancıoğlu, "Allah rızası için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir ekibiz. Sizlerin büyük desteği için teşekkür ederim. Verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Hatta bazen Büyükşehir Belediye Başkanımızın da sözü olsa o işin takipçisi oluyoruz. Stadın inşaatını başlattık. Ondan sonra mahallemizin giriş yolu yenilenecek. Bir sağlık görevlisi dünden itibaren burada görevine başladı. Milli Eğitim Müdürü ile görüşerek mevcut okulun yanına yeni bir okul yapımını plana aldırdık. Başakpınar çıkışında sizlere, Başakpınar ve Kuruköprü başta olmak üzere çevre mahallelerimize hizmet verecek imam hatip lisesi ikinci döneme yetiştirilmeye çalışılıyor." şeklinde konuştu.
Başkan Palancıoğlu daha sonra Çatakdere´ye geçerek kadınlarla bir araya geldi. Muhtarlığın da içinde bulunduğu tesiste konuşan Başkan Palancıoğlu ve beraberindekilere mahalleli kadınlar AK Partili pasta sürprizi yaptı. Başkan Palancıoğlu, "Ramazan ayında mahallemizde yaptığımız iftar sonra ihtiyaçların giderilmesiyle ilgili çalışmalara başlamıştık. Bu binanın boyası yapıldı, birkaç günden tesis önünün üzeri kapatılacak. Futbol sahasının yeni direkleri geldi, çevresini kapatacağız. Lavabo ihtiyacı da giderilecek. Sıcak asfalt ve kilitli parke yaptık. Parke yapımı hala devam ediyor. Acil olan yerlerin işlerini plan dahilinde yapmaya devam edeceğiz. Bizim amacımız hizmet. Size hizmet edip dualarınızı alırsak bizim için en büyük mutluluk odur." diye konuştu.
Konuşmaların ardından mahalleli kadınlara Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıtıldı.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor