KENDİ PARTİLİMİZ SATTI

KENDİ PARTİLİMİZ SATTI

DP İL BAŞKANINDAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA “SEÇİMLERDE KENDİ PARTİLİMİZ BİZİ SATTI”

Demokrat Parti İl Başkanı Fikri Aşkın’dan kendi partililerine karşı zehir zemberek açıklama yaptı. 2011 yılının Demokrat Parti için çok sıkıntılı geçtiğini ve seçimlerde kendilerini iyi anlatamadıklarını dile getiren Aşkın, “seçim döneminde Sattılar, sattılar diye gezdik, ama baktık ki Demokrat Partiyi kendi yönetimimiz ve ilçe başkanlarımız satmışlar” diye konuştu.

 

 

12 Haziran’da yapılan milletvekili seçimlerinde Demokrat Parti’nin projelerini ve yeni seçilen Genel Başkanları olan Namık Kemal Zeybek’in kendisini iyi tanıtamadıklarından dolayı seçimleri kötü geçirdiklerini dile getiren İl Başkanı Fikri Aşkın kendi partililerini ağır bir dille eleştirdi. Seçimlerde hazırladıkları sloganlarla halka yaptıklarını anlatmaya çalıştıklarını belirten Aşkın, “ sattılar diye propaganda yaptık, ama baktık ki Demokrat Parti’yi kendi il yönetimimiz ve eski ilçe başkanlarımız sattılar” diyerek, partililerini eleştirdi.

 

Parti mensuplarının ve il yönetimde bulunan kişilerin seçimlerde Demokrat Partiye oy vermediklerini özellikle MHP’ye çalıştıklarını dile getiren Aşkın, “ partimize ve bize yapılan bu hareket bizi üzmüştür. Bizim gibi partilerin en büyük sorunu seçim barajıdır. Bizim gibi partiler seçim barajını geçmekte sıkıntı çekiyorlar. Bir an önce seçim barajının kaldırılması gerekiyor. Kısacası 12 Haziranda yapılan seçimlerde bizim gibi partilerin kendi seçmeninden bile oy alamadılar” diye konuştu.

 

 

Fransa Meclisinin aldığı kararı “ Cehennemin Dibine Kadar Alsınlar” diye yorumlayan İl başkanı Aşkın, Türkiye’nin küçük ülkeler tarafından tehdit edilir duruma geldiğini belirterek, “ Dış politikamız güçlü olsaydı bu tür küçük ülkeler Türkiye’yi tehdit edemezdi” dedi.

 

“Türkiye Cumhuriyetin dış politikası sıfırdır” diyen Aşkın, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’de Fransa’nın Cezayir’de katliam yapmıştır diye bir karar almasını beklerdik. Çünkü Fransa’da bir çok kere katliamlara neden olmuştur. Biz Türk Milleti olarak Fransa’nın aldığı karara kızıyoruz ama Fransa’ya düzenlenen hiçbir tur seyahati iptal olmadı. Hem kızıyoruz hemde Fransa’da yeni yılı kutlayacağız. Bunu anlamakta ben güçlük çekiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Ak Parti hükümetinin yeni anayasa ile ilgili kendi bildiğini yapacağını ile süren Aşkın, bugüne kadar yapılan anayasaların hepsinin sivil değil askeri anayasalar olduğunu, sivil toplum örgütü ve siyasi partilerden alınan düşüncelerin bir önem taşımayacağını vurguladı.

 

 

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”