KEMERALTI SEMTİ YENİLENİYOR

KEMERALTI SEMTİ YENİLENİYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Kemeraltı Mahallesinde imar planında yer alan yolları açtıklarını, bu yollarda yaya yolu inşa ettiklerini, refüj yaptıklarını ve son olarak ta asfaltlama yapılarak hizmete sunduklarını

Kemeraltı Mahallesinin Kayseri şehir merkezinde olmasına rağmen istenilen yapılaşmayı gösteremediğini çünkü eski evlerin temizlenmesi ve parsellerin oluşmasının uzun zaman aldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak eski evlerin rastgele yapıldığı ve artık yıkılmaya yüz tutan evlerin oturulamaz hale geldiği Kemeraltı ve çevresindeki mahallelerde kentsel dönüşüm projesini uyguladık. Şu anda temiz parselleri ve yükselen planlı, sağlıklı binaları ile mülk sahiplerini ağırlamaktadır. Öncelikle tehlike arz eden yapılar yıkıldı, mülk sahipleri ile anlaşılarak imar palanında yer alan parseller oluşturuldu. Şu anda belediye hizmetleri bir bütünlük içerisinde yerine getirilmektedir. Önümüzdeki yıllarda bu bölge şehir merkezine yakınlığı ile hem hızla imarlaşacak hem de yapıların ekonomik değerleri artacaktır “ dedi.
Kemeraltı mahallesinde yer alan Çifteönü Caddesi ve Haseki Caddesi ile bunlara bağlantılı sokak ve yollarda asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kemeraltı Mahallesinde yapılan çalışmada 5 bin ton asfalt, 4 bin 200 metrekare kilitli parke, bin 600 metre bordür taşı kullandıklarını sözlerine ekledi.

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti