KAZIM YÜCEL,

KAZIM YÜCEL,

İYİ PARTİ ROZETİ´Nİ TAKTI

İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Hasan Sami Özvarinli ve 1. sıra meclis üyesi eski MHP´li Kazım Yücel tertiplenen sohbet toplantısında medya mensupları ile bir araya geldi. Etkinlikte Yücel´e İYİ Parti rozeti takılarak resmen İYİ Parti saflarına geçtiği kamuoyuna ilan edilirken, Yücel yaptığı değerlendirmede "PKK ve FETÖ mensupları haricinde bütün partilerden oy isteyeceğiz? ifadesini kullandı.

Bir kafede basın mensuplarıyla bir araya gelen İYİ Partililer seçim çalışmaları hakkında bilgiler verip gelişmelere dair kamuoyunu bilgilendirdiler.

Toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt, ?Bizler sorunlarını dinleyen değil sorunları çözen insanlarla belediyeye talibiz. Bu anlamda Kazım Yücel ve Erhan Özhan´ın partimize katılmasından duyduğumuz memnuniyeti dile getirerek bütün adaylarımıza başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Kocasinan belediye başkan adayı Hasan Sami Özvarinli de toplumun yeni yüzler beklediğini iddia ederek "Toplum olarak sahada artık yeni yüzler, yeni sözler duymak istiyoruz. Gösteriş olarak değil de sahada çalışan dürüst yeni adaylar bekleniyor. Bizde Kocasinan için şunu söylüyoruz. Kocasinan 25 yıllık makus tarihini bizimle beraber bir kenara bırakacak ve hayat bulacak" değerlendirmesinde bulunup 1. sıradan meclis üyesi olarak İYİ Parti´ye katılan Kazım Yücel´e parti rozetini taktı.

İYİ Parti´ye katılan eski MHP´li Kazım Yücel´de bizler Kayseri´ye hizmet için varız ayrılmış olduğum partiyi asla yatsıyamam orda doğdum büyüdüm, diyerek şöyle konuştu:

"Partim sağ olsun son üç gün öncesine kadar  teklifte bulundu ama ben gelişen konjektür çerçevesinde bu yarışta olamayacağımı eleştirdiğim bir partide ben kendimi anlatamayacağımı söylemiştim ve bana haklısın demişlerdi  listeler açıklanınca ben beklemediğim için liste karıştırmadım fakat sona kayserimizin değerli büyüklerinden bana siyasette olma gerektiğini söylediler, bana da Kocasinan ilçe başkanımız listenin başındasın diye görev verdiler.   Bu şehirde yaşıyoruz hayatımızı burada tamamlıyoruz gönül ister ki yeşili bol yüksek binası az projelerde önce alt yapısı  olan sonra üs yapısına geçilen bir şehir olması gerektiği kanaatindeyiz, bizler gördüğümüz güzellikleri Kayseri ye uygulamayı düşünüyoruz biz kendimizi Norveçle,fillandiya, Belçika ile kıyaslamak durumundayız ben idealis bir belediye meclis üyesiyim dinlerim doğruya doğru derim eleştireceğim zaman eleştiririm, biz hiçbir partiyle kötü olamayız MHP içerisinde hiçbir partiye kötü gözle bakmadık aslında siyaseten ketum durduk, yoksa hepsi bizim arkadaşlarımız bizim net iki çizGimiz olmalı diyen Yücel,Pkk ve feto ile ilişkimiz olamaz bunun haricinde Kayseri´de  bütün partilerden sayın belediye başkan adayımız oy isteyecek istediği her oy her verdiği sözün arkasında da biz meclis üyeleri de kefil olacağız."

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı