KAYSO MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

KAYSO MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTÇİ: ?HESABIMIZI İYİ YAPARSAK KRİZDEN GÜÇLENEREK ÇIKARIZ?

Kayseri Sanayi Odası Meclisi Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi? Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kurtuluş Karamustafa´nın da onur konuğu olarak iştirak ettiği toplantıda meclis üyelerine seslenen Kayso Başkanı Memhmet Büyüksimitçi ?Hesabımızı kitabımızı iyi yaparsak, önlemlerimizi iyi alırsak inanın bu sıkıntılı süreçten güçlenerek çıkarız.? değerlendirmesinde bulunup dövizin ve faizlerin yukarı hareketlenmesi ile ilgili mutlak bir çalışma yapılarak tedbir alınması gerektiğinin altını çizdi?

Kayseri Sanayi Odası Meclisi Nisan ayı toplantısını Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kurtuluş Karamustafa´nın da onur konuğu olarak iştiraki ile gerçekleştirdi?

Toplantıda meclis üyelerine seslenen Kayso Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ekonomideki gelişmeleri değerlendirip, Nisan ayı boyunda yürütülen faaliyetler konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi? Ekonomiyle ilgili bir takım gelişmelerin, iyileşmelerin varlığına dikkat çeken Başkan Büyüksimitçi ?Hesabımızı kitabımızı iyi yaparsak bu zorlu süreci lehimize çevirip, krizden güçlenerek çıkabiliriz? ifadesini kullandı?

Başkan Büyüksimitçi sözlerinin devamında son günlerde dövizde ve faiz oranlarında yaşanan yukarıya hareketlilik konusunda hükümetin acilen bir çalışma yapması gerektiğini vurgulayarak ?Son günlerde dövizin yukarıya doğru hareketi ve faizlerin yukarıya doğru hareketiyle ilgili mutlak bir çalışma yapılmalı. Bunun içinde hep birlikte elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz özel sektör olarak. Devletimizde inşallah üzerine düşen görevi yapacaktır? şeklinde konuştu?

Sözlerinin sonunda ilimizde büyük bir turizm potansiyeli olduğuna dikkat çeken Başkan Büyüksimitçi ?Tabii Kayseri´nin önemli bir turizm potansiyelinin olduğunu biliyoruz. Özellikle Erciyes Master Planı ile kış turizmi çok ciddi ivme kazandı. Aynı zamanda sağlık turizmiyle ilgili ciddi bir potansiyel var ve şu anda yurt dışından Kayseri´ye tedavi olmak için hastalar geliyor. Bunlar şehrimiz için önemli yatırımların sonucudur? değerlendirmesinde bulunarak üyelere turizm sektöründe yatırım yapılabileceğine dikkat çekti?

Toplantı ya onur konuğu olarak iştirak eden Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kurtuluş Karamustafa´da Kayseri Üniversitesi´nin logosunu meclis üyelerine tanıtarak üniversite faaliyetlerine desteklerin devam etmesi talebinde bulundu?

HABER : C.ÜSTEN



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları