KAYSO BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK :

KAYSO BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK :

?TOPYEKÛN KALKINMA İÇİN MÜCADELE ETMEKTEYİZ?

   Kayseri Sanayi Odasınca üyelerine yönelik olarak tertiplenen kahvaltılı sohbet toplantısı gerçekleştirildi? 56 yeni üyeye üyelik beratlarının takdim edildiği toplantıda konuşan Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ?Kayserimizin topyekûn kalkınması için mücadele etmekteyiz. Bu mücadelede kısa, günübirlik işlerle uğraşmıyoruz. Bu işin uzun soluklu bir maraton olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Artık sadece şirketlerin değil, şehirlerin de bir yarış halinde olduğunu görmekteyiz. Şehrimizin her yönden gelişmesini çok arzu etmekteyiz? değerlendirmesinde bulundu?
Toplantının açılış konuşmasını yapan Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, sanayicilerin memleketin gelişip kalkınmasına çok büyük emekleri geçtiğini belirterek, tüm sanayicilere teşekkür ederken, yeni üyelere hayırlı olsun dileklerini iletti.
Türkiye´nin etrafındaki birçok probleme rağmen 2015 yılını da büyüyerek kapatmış olacaklarını ifade eden Başkan Boydak, Kayseri olarak yerinde hamlelerle yollarına devam ettiklerini kaydederek ?Kayserimizin topyekûn kalkınması için mücadele etmekteyiz. Bu mücadelede kısa, günübirlik işlerle uğraşmıyoruz. Bu işin uzun soluklu bir maraton olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Artık sadece şirketlerin değil, şehirlerin de bir yarış halinde olduğunu görmekteyiz. Şehrimizin her yönden gelişmesini çok arzu etmekteyiz. Bir şehirde sanayi güçlü olduğu zaman gelişme hızı daha farklı oluyor. Daha derinlemesine gelişiyor. Kayserimiz bu yönü ile kamu bağımlılığı daha az olan, üreten ve katma değer sağlayan bir kenttir. Bu özelliğimizi devam ettireceğiz. Bundan sonra yeni yelerimizle birlikte markalarımızı daha yukarı taşıma dönemleri gelecek. Bizde bunların destekçisi olacağız? diye konuştu.
Üniversite Sanayi Araştırma İşbirliği Vakfı´nı göreve yeni geldiklerinde canlandırdıklarını ve Kayseri´deki tüm üniversitelerin katılımı ile tabana yaydıklarını açıklayan Başkan Boydak, bundan sonraki süreçte Kayseri´nin yararına olacaksa OSB´lerinde üye vermek sureti ile vakfı daha da genişletebileceklerini, kapılarının her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi.
Daha sonra kürsüye gelen KAYSO Meclis Başkanı Nureddin Okandan, Oda olarak eğitime son derece önem verdiklerini ve üniversiteler ile işbirliği yaparak bu konuda tüm üyelerine gerekli desteği sağlamaya gayret ettiklerini belirterek, üyelerden bu eğitime katılım sağlamalarını istedi.
Meclis Başkanı Okandan, Türkiye´nin stratejik konumundan dolayı etrafındaki ülkelerde bir takım sıkıntılar yaşandığını, bu sıkıntıların giderilmesi halinde ülke olarak daha yapacak çok işlerinin olduğunu sözlerine ekledi.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik