?KAYSERİ´Yİ TANITIYOR, EKONOMİYİ BÜYÜTÜYORUZ?

?KAYSERİ´Yİ TANITIYOR, EKONOMİYİ BÜYÜTÜYORUZ?

BAŞKAN ÇELİK, ERCİYES VE KAYSERİ TANITIMLARININ AMACINA ULAŞTIĞINI BELİRTTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonu Erciyes´e çıkarak kayak merkezindeki doluluğu yerinde gördü. Tanıtım çalışmalarının amacına ulaştığını ifade eden Başkan Çelik, turnike geçişlerinin 52 bini geçtiğini belirtti.

Hafta sonu Erciyes bu kış sezonunun en yoğun günlerini yaşadı. Yurt içi ve yurt dışından on binlerce kişi tatil için Erciyes´i tercih etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de eşi İkbal Çelik ile birlikte Erciyes´e çıkarak tatilini Erciyes´te geçirmek için gelen kayakseverlerle görüştü.

Şehir içi ve şehir dışından gelenlerle sohbet eden Başkan Mustafa Çelik, Erciyes ile ilgili görüşlerini aldı. Türkiye´nin dört bir yanından gelen on binlerce kişinin Erciyes´in tadını çıkardığını ifade eden Başkan Çelik, ?Maşallah Erciyes´imiz de pistlerimiz dolu. Hem Kayseri´de ki hemşehrilerimiz, hem de Türkiye´nin dört bir tarafından gelen turistlerimiz güneşli bir günde Erciyes´in tadını çıkartıyor. Şu an itibariyle turnike geçişi 52 bini geçmiş durumda.  Dışarıda park halindeki otomobillerin plakalarına baktığımızda da gördüğümüz şu ki; araçların %50´si şehir dışından gelmiş. Yaptığımız tanıtım ve reklamların yerinde olduğunu görmüş olduk? dedi.

Yapılan tanıtımlarla Erciyes´i şehre ekonomik değer katan bir merkez haline getirdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, ?Moskova ve Ukrayna´da da reklam yapıyoruz. Bugün itibariyle iki uçak dolusu Rusya´dan gelen kayakçılar şehirdeki farklı yerlerde yemek yiyor, konaklıyor, geziyor. İnşallah ilerleyen günlerde turist sayısı artarak devam edecek? diye konuştu.

Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı da tüm pistlerin açık olduğunu dile getirerek, ?Bütün bağlantı pistlerimiz açık. Geçen hafta ki kar yağışından sonra yeni yapılan pistlerimizi de devreye soktuk. Şu anda 3 bin 100 metreye kadar vatandaşlarımız kayak yapabiliyorlar. Dağın Develi kapısından, Hacılar kapısına kadar tüm pistlerimizde çok yoğun hareketlilik var. Bu senenin en yoğun günlerinden birini yaşıyoruz. Hem kayak yapılıyor, hem de kızak alanlarında ve yeme içme mekanlarında canlılık var? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"