KAY'SERİ'YE KARARLI

KAY

Antrenör Cüneyt Dumlupınar açıklamalarda bulunarak takımın genel durumunu değerlendirdi.

HABERİ İZLE

Ligin 21.haftasında Samsunspor'a konuk olacak. Sarı-kırmızılı takım karşılaşma hazırlıklarına bütün hızıyla devam ediyor. Kayserispor da Antrenör Cüneyt Dumlupınar açıklamalarda bulunarak takımın genel durumunu değerlendirdi.

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Kayserispor, ligin 21.haftasında Samsunspor'a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip karşılaşma hazırlıklarına Karpuzatan Mevkii Kadir Has Spor Tesisleri'nde aralıksız devam ediyor. Antrenmanlarda sarı-kırmızılı futbolcuların oldukça formda oldukları gözlendi. Kayserispor'da hedef rakip sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak. Son olarak kendi sahasında Manisaspor'u 2-1 mağlup edip, rakipleri ile puan farkını 6'ya çıkaran Kayserispor da hedef puan farkını daha da artırarak şampiyonluğu şimdiden garantilemek. Şuana kadar PTT 1. Ligi'nde oldukça başarılı bir performans sergileyen Kayserispor'un bundan sonra nasıl bir oyun sergileyeceği ise taraftar bazında merakla bekleniyor.

CÜNEYT DUMLUPINAR TAKIMIN GENEL DURUMUNU DEĞERLENDİRDİ

Kayserispor'un karşılaşma hazırlıklarını değerlendiren Antrenör Cüneyt Dumlupınar ise şu açıklamalarda bulundu; Çalışmalarımız son derece keyifli ve verimli geçiyor. Takımımız oldukça formda. Samsun'dan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. İyi bir sonuçla dönüp hem yakaladığımız seriyi devam ettirmek istiyoruz hem de şampiyonluk şansımızı son haftalara bırakmak istemiyoruz. Umarım istediğimiz galibiyeti elde ederiz. Ayrıca sadece lig değil Türkiye Kupası içinde mücadelemizi güçlendireceğiz. Kupada da iyi sonuçlar elde etmeyi hedefliyoruz. Rakibimiz Sivasspor güçlü bir takım ama bizde kaliteli ve tecrübeli bir kadroya sahibiz. Bu nedenle kupada da iyi işler çıkaracağımıza inanıyorum.”



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’