Kayseri’ye, Alanya freni

Kayseri’ye, Alanya freni

Yukatel Kayserispor 1-2 Alanyaspor

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Yukatel Kayserispor sahasında konuk ettiği Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldu ve 10 haftalık iç saha yenilmezliğini sona erdirmiş oldu.

Süper Lig’de 28.afta mücadelesinde sahasında Alanyaspor’u konuk eden Yukatel Kayserispor 82.dakika da yediği golle karşılaşmayı 2-1 kaybederek 3 puanı rakibine vermiş oldu.

Karşılaşmanın başlaması ile birlikte her iki ekipte karşılıklı ataklar ve orta alan mücadelesinde birbirlerini gözlemledirler. Maçın 22. dakikasında topla buluşan Efecan’ın sert vuruşunda kaleci Cenk topu auta gönderdi. 34. dakikada Carole’ün soldan ortasında ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Bertolacci, kafa vuruşu ile topu direğin hemen yanından ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. Bu golden sonra çabuk toparlanan rakip Alanya da futbolcular 40. dakikada Efkan’ın pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Oğuz’un vuruşunda gol sesi geldi ve skor 1-1 oldu. Bu golle birlikte ilk yarıda her iki takım 1-1 eşitlikle soyunma odasının yolunu tuttu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna hızlı başlayan ekip Alanyaspor oldu. Genç oyuncuların baskısı karşısında hem kupa da hem de ligde bir hayli yorgun düşen sarı-kırmızılı futbolcular toparlanmakta geç kaldılar. 82. dakikasında Tayfur’un ceza sahası içinden verdiği pasta topla buluşan Erencan’ın vuruşunda top ağlarla buluştu ve maçın skorunu ilan etmiş oldu. Bu golden sonra yapılan ataklarda başka gol sesi çıkmadı ve Alanyaspor maçı 2-1 kazanan ekip oldu.

Haber: Mustafa Gürbüz 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’