KAYSERİ´YE, GALATASARAY DARBESİ

KAYSERİ´YE, GALATASARAY DARBESİ

KAYSERİSPOR 0-3 GALATASARAY

Spor Toto Süper Lig´in 12.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Galatasaray´ı konuk etti. Mücadele Galatasaray´ın 3-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Ümit Öztürk, İsmail Şencan ve Gökhan Bilir hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşma, Galatasaray´ın 3-0 üstünlüğü ile son buldu. 18. dakikada savunmanın arkasına atılan uzun topla sağ çaprazda topla buluşan Feghouli, rakibini çalımlayarak şutu attı. Kaleci Muammer´den dönen topu takip eden Onyekuru meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve skoru 1-0´a taşıdı. Mücadelenin ilk yarısı Galatasaray´ın 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi takım Kayserispor hızlı başladı. 75. dakikada ani gelişen Galatasaray atağında Selçuk´un savunmanın arkasına attığı topu rakibinden kurtaran Onyekuru, sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Onyekuru´nun düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu. 83.dakikada Kayserisporlu Tiago Lopes, Ömer Bayram´a yaptığı sert müdahale sonrasında hakem Ümit Öztürk´ten ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 88. dakikada Mariano´nun sağ kanattan ortasına arka direkte gelişine vuran Ömer Bayram, topu ağlara gönderdi ve skor 3-0 oldu. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Galatasaray´ın 3-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

SAĞLAM ?YENİDEN AYAĞA KALKACAĞIZ?

Maç sonrasında konuşan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, şöyle konuştu; ?Üzüldük. Beklentilerimiz vardı. Geçtiğimiz haftadaki hatalar ön plana çıktı. Kalemize gelen ilk top gol oldu. İkinci yarı tam oyunu dengeledik, pozisyon bulmaya başladık derken saçma sapan bir gol yedik. Geride eksik kalarak hata yaptık. 2-0´dan sonra zaten oyunun dengesi bozuldu. Daha sonra gördüğümüz kırmızı kart oyunu kopardı. Çok üzgünüm. Bugün Kayserispor için yeni bir dönem başladı. Başkanımız ve yeni yönetim tekrar görev aldı. Aslında onlara da hayırlı olsun hediyesi vermek istiyorduk, olmadı üzüntülüyüz. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Maçtan sonra gösterdikleri olgunluk ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz, sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz ama şundan herkes emin olsun ki biz bu sıkıntıları aşacak güçteyiz. Hep beraber şehir ve taraftar olarak kenetlenerek bu sıkıntılı günlerden kurtulacağız. Milli takım arasında yapmamız gereken birçok iş var. Bu dönemi iyi geçirerek bu takımın tekrar ayağa kalktığını herkes görecek. Ağlamak kimseye kar etmeyecek. Güçlü olup ayağa kalmalıyız.?

DAVALA ?HAK ETTİĞİMİZ 3 PUANI ALDIK?

Galatasaray yardımcı antrenörü Ümit Davala ise hak ettikleri üç puanı elde ettiklerini dile getirdi. Davala, kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi; ?Başta Ulu Önder Atatürk´ü saygı ve özlemle anıyoruz. Hakkâri´deki şehitlerimiz içinde Allah´ta rahmet diliyoruz. Hak ettiğimiz bir 3 puanı aldık.?

Haber: Mustafa gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak