KAYSERİ TURU SİVAS'A BIRAKTI

KAYSERİ TURU SİVAS

KAYSERİSPOR 1-1 SİVASSPOR

HABERİ İZLE

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Kayserispor, sahasında konuk ettiği Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Kayserispor, 48.dakikada beraberliği yakalayan taraf oldu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor, Medicana Sivasspor`u Kadir Has Stadyumu'nda konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı Sivasspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 18. dakikada Mehmet Eren'in ceza sahası dışından çektiği sert şutta top auta çıktı. 20. dakikada İbrahim Akın'ın kullandığı serbest vuruşta direkten dönen topu arka direkte Batuhan ağlara gönderdi ve skoru 1-0'a taşıyan isim oldu. 33. dakikada Anıl'ın kullandığı serbest vuruşta top üstten auta çıktı. 38. dakikada İbrahim Akın'ın ortasında ceza sahası içinde Batuhan'ın kafa vuruşunu kaleci Kayacan kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda Kayserispor defansı topu uzaklaştırdı. İlk yarı bu skor ile tamamlandı.

KAYSERİSPOR 1-1 SİVASSPOR

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise hızlı başlayan taraf Kayserispor oldu. 47. dakikada ceza yayı üzerinde Kadir topa elle müdahale edince hakem ikinci sarıdan kırmızı kartla Kadir`i oyun dışına gönderdi. 48. dakikada ceza yayı üzerinde Çağlar'ın serbest vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve skora 1-1'lik denge geldi. Bu golle birlikte Kayserispor taraftarı da takımına olan desteğini artırdı. 54. dakikada Anıl'ın ortasında ön direkte Abdullah`ın vuruşunda top üstten auta çıktı. 60. dakikada Çağlar'ın ortasında ceza sahası içinde Serkan'ın kafa vuruşunda top kaleci Ertuğrul'da kaldı. 87. dakikada Serkan'ın ortasında ceza sahası içinde Mehmet Eren`in gelişine vuruşunda top kaleci Ertuğrul'dan döndü. 4 dakikalık uzatma evresinde de gol olmayınca taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldılar. Çeyrek Finalin ikinci karşılaşması ise 7 Nisan tarihinde Sivas'ta oynanacak.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Sivasspor Antrenörü Orhan Kaynak, İyi bir mücadele oynadık ama istediğimizi alamadık” derken diğer yandan Kayserispor da Ertuğrul Seçme de hakemlerin karşılaşmada yanlı yönetimde olmalarından dert yandı.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak