KAYSERİSPOR VİTESİ 4'E ATTI

KAYSERİSPOR VİTESİ 4

Giresunspor karşılaşmasından 4-0 galip ayrıldı.

HABERİ İZLE

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Kayserispor, ligin 26.haftasında sahasında oynadığı Giresunspor karşılaşmasından 4-0 galip ayrıldı. Karşılaşma bitiminde Vali Orhan Düzgün, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Kayserispor Kulüp Başkanı Bekir Yıldız açıklamalarda bulunarak maçı değerlendirdi. Düzenlenen basın toplantısında ise takım teknik direktörleri açıklamalarda bulunarak karşılaşmayı değerlendirdi.

PTT 1. Ligi'nde lider konumda bulunan Kayserispor, ligin 26. haftasında sahasında konuk ettiği Giresunspor karşılaşmasından 4-0'lık skorla galip ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısına Giresunsporlu oyuncuların vuruşuyla başlandı. Karşılaşmada ilk yarım saat daha çok ortada oynandı. Ev sahibi ekip 32. dakikadan sonra üst üste atak geliştirmeye başladı. Dakikalar 37'yi gösterdiğinde Kayserispor, Biseswar'la golü bularak skoru 1-0 yaptı. Maçın ilk yarısında başkada gol olmayınca, Kayserispor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Maçta ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Kayserispor, 2. yarıya da atak başlayan taraf oldu. dakikalar 71'i gösterdiğinde sarı-kırmızılı takım Biseswar'la bir kez daha golü buldu ve skoru 2-0'a taşıdı. Bu golden 4 dakika sonra Kayserispor bu kez Ömer Bayram'la rakip kalenin filelerini havalandırdı ve skoru 3-0 yaptı. Giresunspor, 90+3'te elde ettiği penaltı vuruşunu değerlendiremedi. Dakikalar 90+4'ü gösterdiğinde Kayserispor gerçekleştirdiği son atakta Murat Akın'la rakip fileleri bir kez daha havalandırdı ve karşılaşmada skoru 4-0'a çıkararak, maçın sonucunu belirlemiş oldu.

Karşılaşma sonrası stat çıkışında açıklamalarda bulunan Vali Orhan Düzgün, güzel bir galibiyet oldu diyerek şunları söyledi; Kayserispor, Süper Lig yolunda emin adımlarla yürüyor. Bu günde güzel bir skorla karşılaşmadan galip ayrıldı. İnşallah bundan sonraki haftalarda da bu başarısını devam ettirecek ve önümüzdeki sezon Süper Lig'de yerini alır. Önümüzdeki hafta Alanyaspor'la karşılaşacak. Alanya da biliyorsunuz ilk 6'ya girme konusunda iddialı bir takım. Ama şuanda Kayserispor'un 3. sıradaki takımla arasındaki puan farkı en az 9 diğer maçlara göre belki bu biraz daha artabilir. Zaten 1. ve 2. otomatikman çıkıyor. İlk ikideki bu puan farkını koruyarak inşallah Süper Lig'e çıkacak.”     

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise şöyle konuştu: 4-0 güzel bir galibiyet oldu. Yolumuza devam ediyoruz. İnşallah emin adımlarla hedefimize doğru yürüyoruz. Kayserispor hep söylediğimiz bir şey, bu lig için biraz fazla. İyi mücadele ettik. Oyuna dengeli başladık. İlk dakikalarda biraz tutuktu ama gollerle birlikte oyun gelişti. Hayırlı olsun diyorum. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Kupa maçı için Sivas'ta olacağız ama daha sonraki Alanya maçı daha önemli. İnşallah her iki karşılaşmadan da istenilen galibiyet elde edilerek dönülür.”     

Kayserispor Kulüp Başkanı Bekir Yıldız ise şu açıklamalarda bulundu; Güzel bir maç oldu. Bizi memnun eden, şehri memnun eden bir maç oldu. Kayserispor da statik oturmuş bir takım. Hak ettiği galibiyeti aldı. Biz yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz inşallah bundan sonraki Alanya karşılaşmasını kazanmak. Biz maçları tek tek ele alıyoruz. Ama sonuç olarak nihayet Süper Lig'e adımımızı atmak istiyoruz. Stada daha çok taraftar bekliyoruz. Önümüz yaz inşallah daha fazla gelecekler. Takımın yolları açık olsun. İnşallah bu şehrin takımı süper ligde sürekli olacak.”

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri şunları söyledi: Öncelikle böyle güzel bir stadyumda iyi bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Özellikle Kayserispor'a teşekkür ederiz. Geldiğimizden itibaren çok iyi misafir ettiler. Maça gelecek olursak da; ilk yarı çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Rakibimize pozisyon vermediğimizi düşünüyoruz. Ama bireysel hatadan bir gol yedik ve 1-0 geriye düştük. 2. Yarı çevirmek için bazı hamlelerde yaptık oyuncu değişiklikleri de yaptık ama çok etkili olmadı. Yaptığımız basit bir faulden sonra 2. golü yedik. Maçta 2-0 geriye düşünce oyun disiplininden de kopmuş olduk. İyi oynadık ama kötü günümüzdeydik. Penaltıyı bile atamadık. Osmanlı karşısında 4 tane gol yemiştik, evet orada hakkettik ama burada durum o değildi. Burada iyi mücadele ettik. Bahanesi yok 4-0 yenildik. Futbolda da olur böyle şeyler. Kayserispor'u tebrik ederim. Bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum. Bizde bu karşılaşmayı biran önce unutup yolumuza devam edeceğiz. Adana maçı bizim için final niteliğinde. O maça hazırlanacağız.”        

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme ise şunları söyledi: Bu gün müsabakanın zor geçeceğini biliyorduk. Giresun PTT 1. Ligi'nin en iyi takımlarından bir tanesi. Puan cetveline baktığımızda en az mağlup olan takımlardan bir tanesi. Fakat tecrübemiz ve isteğimizle karşılaşmayı kazandık. Maçı kazandığımız için mutluyuz. Güzel bir mücadele oldu. Centilmenlik çerçevesinde bir karşılaşma oynandı. İnşallah bundan sonraki haftalarda da bu başarımızı devam ettirip, arzu ettiğimiz süper lige çıkacağız. Kupa maçı da bizim için önemli Sivas'a tur atlamaya gidiyoruz. Fakat son söz futbolcularda, biz hazırlıklarımızı ona göre devam ettiriyoruz.”  



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti