KAYSERİSPOR’UN ‘UĞUR’U

KAYSERİSPOR’UN ‘UĞUR’U

HES KABLO KAYSERİSPOR 2-1 ÇAYKUR RİZESPOR

Süper Lig’in 28.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup etti.

Süper Lig’de heyecan 28.hafta karşılaşmaları ile devam etti. 28.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup etti.

Yeni teknik adamı ile maça başlayan Kayserispor maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergiledi. 3. dakikada sağ kanatta topla buluşan Lennon'un ortasında top Attamah'ın önünde kaldı. Attamah'ın vuruşunda top kaleci Gökhan'da kaldı. 9. dakikada gelişen Rizespor'un atağında sağ çaprazda topla buluşan Boldrin ceza sahası dışından topa sert vurdu. Kaleci Doğan'dan seken topu, defans uzaklaştırdı. 33. dakikada sol kanatta topla buluşan Melnjak'ın ortasında Boldrın'den önce savunma tehlikeyi uzaklaştırdı. İlk yarı 0-0’lık eşitlikle son buldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine HES Kablo Kayserispor oldu. 48.dakikada Karlo Muhar HES Kablo Kayserispor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu dakikadan sonra daha atak olan taraf Rizespor oldu. 73.dakikada Çaykur Rizespor, Braian Samudio ile aradığı golü buldu ve skor 1-1 oldu. Oyundaki üstünlüğü yeniden eline alan Kayserispor, 77.dakikada Ramazan Civelek’in sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen İlhan Parlak, topu ağlarla buluşturdu ve Kayserispor 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar olsa da başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor sahadan 2-1 galip ayrıldı. HES Kablo Kayserispor, puanını 28’e yükseltti.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti