Kayserispor’un Türkiye Kupasında rakibi belli oldu

Kayserispor’un Türkiye Kupasında rakibi belli oldu

Fenerbahçe ile yarı final mücadelesi verecek

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Temsilcimiz Yukatel Kayserispor’un çeyrek finaldeki rakibi Fenerbahçe oldu.

Yukatel Kayserispor Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile eşleşti. Karşılaşma tek maç üzerinden Fenerbahçe Ülker Stadyumunda oynanacak.  Türkiye Kupasında Çeyrek final müsabakaları 28 Şubat, 1 veya 2 Mart tarihlerinde oynanacak.

Temsilcimiz Kayserispor’un Fenerbahçe’yi elemesi halinde yarı finalde karşılaşacağı rakip de belli oldu. Sarı Kırmızılılar yarı finalde Sivasspor- Gaziantep FK eşleşmesinin galibi ile mücadele edecek. 

Yarı final karşılaşmaları çift maç eleme usulüne göre ilk maçları 4, 5 veya 6 Nisan, rövanş maçları ise 25, 26 veya 27 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Kura çekimi sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç şunları kaydetti. “ Fenerbahçe büyük bir camia, onlarla eşleşmekten memnunuz. Geçen yılda çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleşmiştik, biz kazanmıştık. Öncelikle centilmen bir mücadele olsun. Her iki camiaya da yakışır bir karşılaşma olsun. Sakatlık olmasın hakem hatası da olmasın. İyi oynayan kazansın diyorum. “



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı