KAYSERİSPOR’UN TEK ADAYI BERNA GÖZBAŞI

KAYSERİSPOR’UN TEK ADAYI BERNA GÖZBAŞI

BÜYÜKKILIÇ’IN DA KATILIMI İLE GÖZBAŞI’NIN ADAYLIĞI AÇIKLANDI

İstikbal Mobilya Kayserispor’da yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurul için tek adayda karar kılındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın da katılımı ile yapılan toplanda İş İnsanı Berna Gözbaşı’nın adaylığı duyuruldu.

İstikbal Mobilya Kayserispor’un 30 Kasım’da yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurulu öncesinde tüm paydaşlar tek isim üzerinde karar kıldı ve İş İnsanı Berna Gözbaşı’nın adaylığı, yapılan toplantı ile spor kamuoyuna duyuruldu.

Kayserispor Tesisleri’nde yapılan toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kayserispor Kulüp Eski Başkanı Erol Bedir, Teknik Direktör Bülent Uygun ve yeni başkan adayı Berna Gözbaşı katıldı.

Yapılan toplantının ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şöyle dedi:

“Bu güzel günde, büyük bir güzelliği paylaşmak adına buradayız. Başarılı, girişimci ve Türkiye’nin takdirini kazanmış bir isim Berna Gözbaşı, Kayserispor Kulüp Başkanlığı’na aday olarak aramızda yer alıyor. Elbette tamamlanması gereken bir süreç var. Biz, şimdiden değerli başkanımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Hep birlikte şehir sahip çıkacak. Şehrimizin tüm paydaşlarıyla, takımımıza sahip çıkacağız. Hep beraber Kayserispor’un yanındayız. Kayserispor’un başkanı olacağına inandığımız Berna hanımın yanındayız. Adaylığını burada paylaşıyoruz. Desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz.”

Başkan adayı olduğunu açıklayan İş İnsanı Berna Gözbaşı, şunları kaydetti:

“Benim için çok değerli bir görev olacak. Bugüne kadar değişik görevler aldım ama Süper Lig’de kulüp başkanı olabilmek çok onurlu bir görevdir. 2 yıldır Erol Başkanımın daveti ile çeşitli görevlerde bulundum. Geldiğimiz süreçte, olağanüstü genel kurul kararı alındı. Şehrimizin büyüklerinin istediği üzerine başkan adayı oldum. İnşallah Kayserispor’u daha iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğim. Yalnız olmayacağımızı biliyorum.”

Berna Gözbaşı’nın adaylığını hayırlı olması temennisinde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, şunları söyledi:

“Kayserimizin her halinde yanındayız. Kayserisporumuz biraz sıkıntılı bir süreç yaşıyor ve bu süreci hep beraber aşacağız. Yaptığımız istişareler sonucunda, Berna hanımla ilgili herkes olumlu görüş bildirdi. Kendisi Türkiye’ye ispatlamış bir kişidir. Kayserispor’un ileriye gitmesi anlamında yanında olacağımızı buradan söylüyoruz. Bülent hocamın da Kayserispor’a yapacağı katkıları kabullenmiş durumdayız. Kayserispor daha başarılı yerlerde olacaktır. Kayseri’nin spor alanında da çok güçleneceğine inanıyorum. Kayserispor’a destek olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Kayserispor’un Türkiye’ye örnek olduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Bülent Uygun, şu ifadelere yer verdi:

“Kayserisporumuzun, camiamızın büyüklüğü taraftarımızla bütünleştiğinde çok daha iyi yerlerde olduğunu biliyoruz. Bugün de görüyorum ki Kayserisporumuzun sevenleri hep beraber birlik olmuş durumdayız. Türkiye’ye örnek olmuş bir camiadan bahsediyoruz. İlk stadyumları malum Kayseri’de hayata geçirmiştik. Kayserispor, hep zirveyi oynayan ve bu zirvede bulunan bir takımken maalesef futbolun içinde bazen aksaklıklar olabiliyor. O krizin getirmiş olduğu problemleri yaşamıştık ama yine beraberce el ele verip bu durumdan çıkacağız ve bu durumdan çıkmamıza vesile olan başta Haseki Bakanımız olmak üzere, Taner Bakanımıza, Belediye Başkanımız Memduh Bey’e ve şu anda Türkiye’de ilk olan bayan başkanla çalışmak da bana şeref oluyor. Berna Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki, inananlar, inandıklarını başarmıştır. Kader, gayrete aşıktır, biz de gayret edeceğiz. El birliği ile Kayseriporumuzu bu sezon ligde bırakacağız. Önümüzdeki sezonlarda da inanılmaz derecede hem Avrupa’da hem de tarihi başarılar elde ederek yücelteceğiz. Taraftarımızdan dualarını, desteklerini esirgememelerini istiyoruz, onlardan Allah razı olsun.”

Toplantıda yer alan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise şöyle dedi: “Bugün burada Kayserispor için bir araya geldik. Bu nedenle çok mutluyum. Benim için önemli olan Kayserispor’un ligde kalmasıdır. Sonraki yıllarda da başarılı olmasıdır. Kimsenin bu kulüp üzerinden şahsi bir hesap yapma durumu olmaması gerekir. Önemli olan şehrimizin emn büyük markası olan Kayserispor’un belli bir yerlerde olması ve Kayserispor’un ligde kalmasıdır. Berna hanım, girişimci yapısı ile bu işi yapabilecek ve işi yaparken de toparlayıcı bir kişi olacaktır. Şehrimizin için hayırlı ve uğurlu olsun.”

HABER: Şevket Tekin



34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu

Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır