KAYSERİSPOR`UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU!

KAYSERİSPOR`UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU!

Kayserispor`un Avrupa kampı programı belli oldu. Avusturya`nın Seefeld Bölgesi`nde kamp yapacak olan sarı-kırmızılıların, kamp programı dahilinde yapacağı hazırlık maçlarındaki rakipleri de açıklandı.

Spor Toto Süper Lig hazırlıklarına kulüp tesislerinde yapılan antrenmanla başlayan Kayserispor`un, yurt dışı kamp programı açıklandı. 20 Temmuz`da önce İstanbul, daha sonra Almanya Münih`e hareket edecek olan sarı-kırmızılıların ilk etap yurt dışı kampında oynayacağı hazırlık maçlarındaki rakipleride belli oldu.

SARI-KIRMIZILILARIN KAMP PROGRAMI AÇIKLANDI

Kafilenin havayolu ile Münih`e ulaşacağını ve karayoluyla Seefeld Bölgesi`ndeki kamp yerine gideceğini duyuran Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, UEFA`dan gelecek haberi de beklediklerini hatırlatarak, “Bir yandan lig hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, diğer yandan da UEFA`dan gelecek haberi bekliyoruz. Bu nedenle erkenden hazırlanmaya başladık. Kamp çalışmalarımıza da hız vereceğiz. Kamp çalışmalarımız dahilinde hazırlık maçları da gerçekleştireceğiz. Bu hazırlık maçlarında ise İtalya Seri A takımlarından Fiorentina ve Verona ile Almanya Bundesliga takımlarından E.Frankfurt ile maç yapacağız.” dedi.

SEZON AÇILIŞINA ÖZEL KOKTEYL

Öte yandan Kayserispor, sezon açılışı kapsamında perşembe günü saat 19.00`da kulüp tesislerinde kokteyl düzenleyecek. Geniş kapsamlı olarak düzenlenen kokteyle Kayseri spor camiası, şehrin ileri gelenleri, Kayserispor`a geçmiş dönemlerde hizmetlerde bulunmuş spor ve iş adamları ile taraftarlar katılacak. (Haber: Mustafa GÜRBÜZ)



Kayserispor, sezonu mutlu sonlandırmak istiyor

Büyükşehir spor a.ş. rekora koşuyor

Süper lig’de 38. haftanın hakemleri açıklandı

K.şeker sporlu millilerden çifte madalya

Kickboks dünya kupası sona erdi

Avrupa spor şehri kayseri

Başkan çamlı pfdk’ya sevk edildi

Kayserispor sivas’a hazırlanıyor

Sivas-kayser maçının tarihi ve saatti belli oldu

Şampiyon kayseri spor lisesi

Kickboks şampiyonası’na spor a.ş. damgası

Gençler fener alayında bir araya geldi

Spor a.ş.’nin okçuları türkiye ikincisi

Kayserispor, son maçına sivas’ta çıkacak

TÜFAD 19 Mayıs Turnuvası coşku ile tamamlandı

‘Var’a Rağmen İstediğimizi Aldık