KAYSERİSPOR’UN MENFAATİ İÇİN SUSUN

KAYSERİSPOR’UN MENFAATİ İÇİN SUSUN

TOKGÖZ KONGRE ÖNCESİ KAMERALAR KARŞISINA GEÇTİ

Kayserispor Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, yapılacak olan genel kurul öncesi kameralar karşısına geçti. Kayserispor’un iyiliği için konuşanlara seslenerek, ‘Kayserispor’un menfaati için susun’ dedi. Tokgöz toplantıda basın mensuplarının son günlerdeki kamuoyunda konuştuğu konulara açıklık getirerek kulübün borcunu da açıkladı.

Kayserispor’da genel kurulun ikinci toplantısı öncesinde Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz tarafından gündeme dair bilgilendirme yapıldı. Kulübün mevcutta 260 Milyon borcunun olduğunu ancak bunun dönem sonunda artacağını belirterek genel kurul öncesinde öne çıkacak isimlere de çağrıda bulunmuş oldu.

Kulübün yapılan araştırmalar sonucunda borcu ile alakalı açıklamalarda bulunan Basın Sözcüsü Tokgöz şöyle dedi:

“10 gündür muhasebecilerimizin hazırladığı bilgileri sizlere aktaracağım. 31-10-2019 tarihi ile toplam borcu 260 Milyon 500 Bin Türk Lirasıdır. Bu tutara sezon sonu ödemeleri dâhil değildir. Futbolcular, teknik heyet ve diğer borçlar dahil edilince sezon sonundaki borç toplamda 331 Milyon Türk Lirasıdır. Bu borca bankaya olan 85 Milyon Lira da dahildir. Ligde kalmamız durumundaKayserispor’un gelirine 51 Milyon ek sağlanabilir. Bizim incelemelerimiz sonucunda ulaşılan mali tablo budur. Genel kurulda son günlerde son günlerde tartışılan ibra edilip edilmemesi, genel kurul üyelerine kalmıştır. Daha önce ne kadar şeffaf olacağımızı söyledik. Cumartesi günü de bu borcu açıklayacağız. Bu borçlar ibra edilirse, mali denetime de açık olması gerekiyor. Geride kalan toplantımızda da söyledik, geleceğe borç bırakmamak adına çalışıyoruz. Berna hanımın duyarlılığı sayesinde de bu adımı atmış bulunuyoruz.

Kulüplerimiz gelece yönelik hareket ederek, takımlarını ayakta tutabilirler. Fazla oyuncu transfer etmek değil, geleceğe borç bırakmamak maharettir.”

Çok gereksiz gündemler yaratılıyor diyen Tokgöz, Berna Gözbaşı’nın, Recep Mamur’u ziyaret sebebini de açıklamayarak sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “ Başkanımız Berna Gözbaşı, eski başkanlardan Recep Mamur’u kulüp tesislerine isminin verilmesi konusunu görüşmek üzere gitmişti. Gittiğinde Erol Bedir’de ordaydı. Başkanımız konuyu görüşerek oradan ayrıldı. Gereksiz konuşmalar Kayserispor’a zarar verir. İsteyen varsa, genel kurulda adaylığını açıklayabilir. Biz, adaylığımızı açıklayacağız. Herkes Kayserispor’un menfaati için konuştuğunu söylüyor. Kayserispor’un menfaati için susun. İşinize gücünüze bakın. Bizde kulübü nasıl doğru yönetiriz ona bakalım.”

HABER: MURAT TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti