KAYSERİSPOR’UN BAŞKANLARI İSTANBUL’DA

KAYSERİSPOR’UN BAŞKANLARI İSTANBUL’DA

BORÇLAR İÇİN YENİ YAPILANDIRMA İSTENİYOR

HES Kablo Kayserispor’da yeni sezon öncesinde yönetim kademesinde görüşmelere hız verildi. Kulübün mali yapısındaki rahatlama sağlanabilmesi adına öncelik Ziraat Bankası yöneticileriyle görüşülerek yapılandırmanın yeniden düzenlenmesi istendi.

 HES Kablo Kayserispor’da gözler bankaya çevrilmiş durumda. Daha önce yapılan anlaşmalar neticesinde gelirlerin büyük bir bölümünün verilmesi gibi mecburi ve bir o kadar da kulübü zor durumda bırakan anlaşmaya imza atan sarı-kırmızılılarda yönetim bu anlaşmasının esnetilmesi ve mali yapının biraz daha rahata kavuşması amacıyla Ziraat Bankası yöneticileriyle bir kez daha bir araya geldiler. Toplantıda bu sefer kulübün Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki de yer aldı. 

Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı bankanın fazla ödemelerinin yanı sıra bu sezon anapara ödemesinin de yapılacağını ve bu yükün altından kalkmanın kolay olmadığını belirtmiş ve daha öncesinde birkaç kez banka yöneticileriyle görüşmesine karşın olumlu sonuç alamamıştı.

Onursal Başkan Mehmet Özhaseki’nin girişimleriyle bir kez daha görüşme yapan sarı-kırmızılılar toplantı sonucunda elde edilecek olan sonuçla da yeni dönem için çalışmalarına hız verecekler.

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’