KAYSERİSPOR’UN BAŞINA BEŞİK’TAŞ’ DÜŞTÜ

KAYSERİSPOR’UN BAŞINA BEŞİK’TAŞ’ DÜŞTÜ

BEŞİKTAŞ 3-1 HES KABLO KAYSERİSPOR

Süper Lig’in 37.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Beşiktaş’a konuk oldu. Karşılaşma Beşiktaş’ın 3-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

Vodafone Park Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun hakem üçlüsü görev yaptı. Mücadele ev sahibi ekip Beşiktaş’ın 3-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte hakem Cüneyt Çakır’ın penaltı noktasını göstermesi bir oldu. 4. dakikada beyaz noktaya gelen Ghezzal, topu kalecinin solundan filelerle buluşturdu ve skor 1-0 oldu. 6. dakikada sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Alibec’in ortasına penaltı noktasına yakın bir yerden Pedro Henrique vurdu ve takımına eşitliği getiren golü kaydetti ve skor 1-1 oldu. 13. dakikada Beşiktaş N’Koudou’nun golü ile skoru 2-1 yaptı. 19. dakikada Ghezzal’ın kullandığı korner atışında Josef’in kafa vuruşunda top az farkla direğin üstünden auta çıktı. İlk yarı Beşiktaş’ın 2-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

65.dakikada Beşiktaş N’Koudou’nun golü ile skoru 3-1’e taşıdı. 72.dakikada Adem Ljajic’in ceza sahası dışı sol çaprazından çektiği şutta top kalenin üstünden auta çıktı. 78.dakikada ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Gökhan Töre’nin şutunu kaleci Doğan iyi bir refleks ile kornere çeldi. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Beşiktaş’ın 3-1’lik üstünlüğü ile son buldu.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı