KAYSERİSPOR´UN YENİ YÖNETİMİ O SORUNU DA ÇÖZDÜ

KAYSERİSPOR´UN YENİ YÖNETİMİ O SORUNU DA ÇÖZDÜ

TRANSFER YASAĞI TEHLİKESİ SONA ERDİ .

Kayserispor yönetimi, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı yönetim, davası kesinleşmiş futbolcuların alacaları için Türkiye Futbol Federasyonu´na 3 Milyon Euro yatırdı ve transfer yasağı tehlikesini süre tamamlanmadan sonlandırdı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, devre arasına mali, yönetim ve teknik heyet krizi ile girmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in devreye girmesi ile sorunlar bir bir çözülmeye başlamıştı.
Sarı-kırmızılı ekibin başına ilk olarak başkan olarak Erol Bedir ve yönetimi getirilmişti. Bedir ve yönetiminin ilk icraatı ise devre arası kampı ve teknik direktör sorununu çözmek oldu ve Kayserispor Antalya Belek´te kampa girdi. Hemen ardından da sarı-kırmızılı ekibin yeni hocası Sergen Yalçın oldu. Sergen Yalçın´ın takımın başına gelmesinin ardından transfer çalışmalarına başlayan Kayserispor yönetimi, Sergen Yalçın´ın isteği üzerine Trabzonsporlu Giray Vural´ı takıma kazandırdı. Sarı-kırmızılı ekip, transfer çalışmaları devam ederken Türkiye Futbol Federasyonu´na ödenmesi gereken 12 Milyon Türk Lirası borç olduğu ortaya çıktı. Bu paranın 31 Ocak´a kadar yatırılmaması durumunda Kayserispor, ne transfer çalışması yapabilecek ne de futbolcularına lisans çıkarabilecekti.
Duruma ilişkin yeni başkan Erol Bedir, resmi internet sitesi üzerinden bu borcun olduğunu ve gerekenin yapılacağına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamanın üzerinden henüz bir hafta geçmedi ki Kayserispor yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu´na 12 Milyon Türk Lirası yatırdı ve bu borç sorununu uzamadan sonlandırdı.

haber: Mustafa GÜRBÜZ



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti