KAYSERİSPOR´UN RUHU GİTMİŞ!

KAYSERİSPOR´UN RUHU GİTMİŞ!

KAYSERİSPOR 1-2 AKHİSARSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 33. hafta kapanış mücadelesinde Kayserispor, sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor´u konuk etti. Kupayı evine götüren Akhisarspor, Kayserispor´u 2-1 yenerek ligde kalmayı da garantiledi. Kayserispor ise evinde oynadığı son lig maçını kaybederek taraftarını üzdü.

Süper Lig´de son hafta öncesinde Kayserispor son kez taraftarı önüne çıktı. Akhisarspor´u konuk eden Kayserispor, mücadelenin ilk yarısını golsüz eşitlikle tamamlarken, 90 dakika sonunda sahasında 2-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyet Kayserispor´u son haftaya moralsiz götürürken, Akhisarspor cephesinde ise alınan galibiyet ligde kalmayı garantiledi.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan mücadelenin ilk yarısına Kayserispor´un santrası ile başlandı. 8.dakikada Mendes ceza sahası önünde topu Kravets ile buluşturdu. Kravets´in şutunda top az farkla auta çıktı. 20.dakikada Mendes´in sağ kanattan yaptığı ortada yükselen Kravets´in müsait durumdayken yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı. 28.dakikada ceza sahasında topla buluşan Deniz´in sert şutunda top farklı bir şekilde dışarı çıktı. 33.dakikada Akhisarspor´da sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Onur topu indirdi, topu önünde bulan Muğdat´ın vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı. 39.dakikada Muğdat´ın pasında ceza alanı içerisinde topla buluşan Seleznov, Kayserispor defansını geçtikten sonra altıpas içerisinde topu kaleye gönderdi. Yatarak müdahalede bulunan Levent Gülen topun ağlarla buluşmasını engelledi. 45.dakikada Boldrin´in pasında topla buluşan Kravets´in ceza yayı üzerinden sert şutunda top auta çıktı. Bu pozisyonun ardından ilk yarının son düdüğü çaldı ve taraflar devre arasına 0-0´lık eşitlikle girdiler.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise konuk ekip Akhisarspor´un vuruşu ile başlandı. İkinci yarının atak oynayan ekibi Akhisarspor oldu. 60.dakikada Seleznov, Kayserispor ceza alanına girdi. Seleznov´un şutunu kaleci Lung son anda çelmeyi başardı. 69.dakikada Muğdat orta alandan hareketlendi. Seleznov, Kayserispor ceza alanına girdi ve kalesini terk eden Lung´un bacak arasından topu filelere buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden yaklaşık 4 dakika sonrasında Akhisar, ikinci golünü kaydetti. Dakikalar 73´ügösterdiğinde Seleznov, Deniz Türüç´ten çalımladığı topu Muğdat´a ulaştırdı. Muğdat, kaleci Lung ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Soner´e verdi. Soner´in yerden düzgün vuruşunda gol sesi geldi ve Akhisarspor, Kayserispor karşısında 2-0 öne geçen taraf oldu. 79.dakikada Güray´ın soldan yaptığı ortada Kravets topu kafayla filelere gönderdi ve skoru takımı adına 1-2´ye getirdi. Ancak bu ol Kayserispor´a yetmedi ve uzatmalarda da başka gol olmayınca Kayserispor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Akhisarspor ise bu galibiyet ile ligde kalmayı garantiledi ve karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşadı.

Kayserispor, ligin son haftasında Yeni Malatyaspor´a deplasmanda konuk olacak. Akhisar ise Fenerbahçe deplasmanında boy gösterecek.

Haber: Murat TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak