KAYSERİSPOR’U YAKAN İSİM PEDRO

KAYSERİSPOR’U YAKAN İSİM PEDRO

HES KABLO KAYSERİSPOR 0-1 E. HATAYSPOR

Süper Lig’in 8. haftasında HES Kablo Kayserispor, Atakaş Hatayspor’u Kadir Has Stadında konuk ettiği Hatayspor’a 1-0 mağlup oldu ve haftayı puansız kapadı.

HES Kablo Kayserispor-E.Hatayspor maçını Volkan Bayarslan, Mehmet Kapluhan ve Deniz Caner Özaral hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmanın ilk anlarından itibaren karşılıklı olarak orta alan mücadelesinde futbolcular birbirlerini tanımaya çalıştılar.  Karşılaşmanın 5.dakikasında Mesut Çaytemel - Denis Alibec mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada HES Kablo Kayserispor lehine faul kararı verdi. Atışı kullanan Denis'in direkt kaleye gönderdiği şutta topu üst direğe çarptırdı ve top auta gitti. Karşılaşmanın bu sefer 16. dakikada topla buluşan Rayane Aabid rakip ceza sahasına girmeden şansını denedi ancak top dışarı çıktı. Maçın 28.dakikasında HES Kablo Kayserispor’da Zoran Kvrzic sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına topu ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. İlk yarıda karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmadı ve her iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı hızlı başladı. Özellikle her iki takım futbolcuları kalelerde gol bulma adına ataklarını artırdılar. Maçın 46.dakikasında rakip savunmanın hatasını değerlendirerek topu kapan Kayserispor’da Denis, ceza sahası içine gönderdi. Bu noktada topla buluşan Zoran düzeltip şutunu attı ancak kaleci Mohamedi topu kornere göndererek Kayserispor adına mutlak bir golü engellemiş oldu. Bu ataktan sonra yine Kayserispor’da 49. dakikada kazanılan serbest vuruşu Manuel Fernandes kullandı. Bu futbolcunun direkt kaleye gönderdiği topta kaleci Mohamedi gole izin vermedi. 54. dakikada hiç beklenilmeyen bir atakta Popov'a yaptığı hareket sonrasında ikinci sarı kartını gören Pedro Henrique, Volkan Bayarslan tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi ve takımını bu dakikadan itibaren 10 kişi bıraktı. Eksilen Kayserispor’da oyun ahengi kalmadı ve saha içindeki futbolcular resmen dağıldılar.  63. dakikada Mesut Çaytemel'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Diouf, dirseği ile Sapunaru’nun yüzüne sert bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve hakem bu pozisyonda faul yerine, orta yuvarlağı göstererek misafir ekibin 1-0 öne geçtiğini ilan etti. Bu golden sonra iyice dağılan Kayserispor cephesi defansında oluşan boşluk nedeniyle rakibe pozisyon verdi. Karşılaşmanın 90.dakikasında Aaron Boupendza önemli bir poziyonu değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Aaron Boupendza tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı ve maç 1-0 Kayserispor’un mağlubiyeti ile son ermiş oldu. Bu maç sonrasında 3 puanı rakibe kaptıran Kayserispor ligin alt sıralarından kurtulma şansını da elinden kaçırmış oldu. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak