KAYSERİSPOR´U CARDOZO YIKTI

KAYSERİSPOR´U CARDOZO YIKTI

KAYSERİSPOR 0?1 TRABZONSPOR

   Süper Lig´in 4.haftasında Kadir Has Stadyumu´nda Trabzonspor´u konuk eden Kayserispor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın tek golü 87.dakikada Oscar Cardozo´dan geldi.

Sezonun 4.haftasında Trabzonspor´u konuk eden Kayserispor, 87.dakikada Oscar Cardozo´nun golüne engel olmadı ve sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı.

İlk yarıya Trabzonspor´un vuruşu ile başlandı. 20.dakikada paslaşılarak kullanılan Kayserispor´un serbest vuruşunun ardından sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada kaleci Onur topun sahibi oldu. 21.dakikada sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Ömer, Douglas´tan sıyrılıp ceza alanına girmek isterken yerde kaldı. 22.dakikada kullanılan serbest vuruşta Biseswar´ın ceza alanına ortasında savunmada Cavanda topu karşıladı. 23.dakikada bu kez gelişen Trabzonspor atağında Erkan, sol kanattan içeriye kat ettiği anda Sow´un darbesiyle yerde kaldı. 25.dakikada Kayserispor savunmasından rakip savunma arkasına atılan uzun topu kaleci Onur uzaklaştırmak isterken ters bir vuruşla topu kornere gönderdi. 29.dakikada kullanılan serbest vuruşta Biseswar´ın ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı. 36.dakikada kullanılan serbest vuruşta Mehmet´in ceza alanına ortasında oluşan karambol de savunma topu karşıladı. Atağın devamında Cavanda´nın şutu üstten çok az farkla dışarıya gitti. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. 48.dakikada Kayserisporlu oyuncular kısa paslarla rakip ceza alanı ön bölümüne kadar gittiler ama Sow, topu rakibine kaptırdı. 50.dakikada bu kez gelişen Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Alper´in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. 52.dakikada Kayserispor´da bu kez Ömer, topu ceza yayına kadar sürüp şutunu çekti, ama top az farkla auta gitti. 82.dakikada sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Erkan´ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. 87.dakikada ise sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer´in ceza alanına ortasında Marin´in dokunduğu topa kale sahası içinde tek vuruş yapan Cardozo topu ağlara gönderdi ve takımını Kayserispor karşısında 1-0 öne geçiren isim oldu. 90 dakika sonunda ise Kayserispor, konuk ettiği Trabzonspor´a 1-0 mağlup olarak sahadan ayrıldı.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti