KAYSERİSPORLULARIN BAŞARISI

KAYSERİSPORLULARIN BAŞARISI

GECEYE KONUŞMALAR DAMGASINI VURDU ...

Kayserispor 2017-2018 sezonu öncesinde muhteşem bir açılışla sezona merhaba dedi. Koltukları yenilenen ve tamamen kırmızı renge bürünen Kadir Has Stadı´nda görkemli bir açılış gerçekleştiren Kayserispor´da saha içine kurulan kürsüden taraftara seslenen Çevre ve Şehirlik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tribün desteği istediler. Açılışta ayrıca Murat Dalkılıç ve Hande Yener´de tribündeki taraftarlara eğlenceli dakikalar yaşattılar.

Süper Lig´de yeni sezon öncesinde görkemli bir açılış ile sezona merhaba diyen Kayserispor´da hala o akşamın yankıları devam ediyor. Açılışta sanatçıların verdiği müzik ziyafeti ve futbolcuların kendi aralarında oynadıkları çift kale maç tribünleri dolduran taraftarları mutlu etti. Açılış töreninde önce sahaya Murat Dalkılıç çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Dalkılıç saha içinde gezerken tribünlerde kendisine şarkılarında eşlik etti.

Daha sonra Kayserispor Kulübü yöneticisi, futbolcusu ve çalışanlarının tamamı taraftara tanıtılarak sahaya davet edildiler.

Ardından Kulüp Başkanı Erol Bedir sahaya davet edilerek kürsüden taraftarı selamladı. Başkan Erol Bedir, aldıkları başarılarla birlik ve beraberliğinde güçlendiğini ve kıskananlarında olduğunu ima ederek şunları söyledi: ?Bu geldiğimiz güzel günden artık geri dönüş söz konusu değil. Bunun için biz elimizden geleni yapacağız. Aşağı yukarı 30 gündür transferlerini tamamlayıp tüm kadroyla eksiksiz kamp yapabilen bu ligdeki tek takımız diyebilirim. Transfer ettiğimiz oyuncular öncekilerle birlikte uluslararası transfer sitelerinde piyasa değerinde Türkiye´de 7. sıradayız. Yine önümüzdeki dönem bu birlik ve beraberlik devam ederse inanıyorum ki, bu yıl sağlam adımlarla yürüyeceğiz, önümüzdeki sene koşacağız ve bir sonraki sene de depara kalkıp İstanbul´un kabusu olacağız diye düşünüyorum. Bu destek devam ederse inşallah üçüncü yılımızda maddi, manevi ve sportif anlamda istediklerimizi yaparız. Yapmamak için hiçbir sebep yok. Ligin ikinci yarısında Türkiye´de şampiyon olmuş 5 takımla oynadık, bunların dördünü içeride ve dışarıda yendik, bir tanesinde de son dakikada yediğimiz golle berabere kaldık. Bu birlik ve beraberlik olduğu müddetçe neden olmasın? Kıskananlar çatlasın.?

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´te açılış töreninde kürsüye gelerek taraftarın desteğine teşekkür etti. Başkan Çelik, ?Hedefimiz; şimdi nasıl mutlu bir tablo çizerek sezonu açıyorsak inşallah sezonu da yine aynı heyecanla bitirelim diye dua ediyoruz. Biz geriye hiç bakmıyoruz, hedefimiz önümüze bakmak, önemli hedeflere doğru koşmak olacak inşallah. Bu hedefe doğru ilerlerken de en çok ihtiyacımız olan sizlersiniz. Hanı ?takımın 12. oyuncusu´ derler ya ben o söze katılmıyorum. Seyirci olmayalım, taraftar olalım. Geçen sene nasıl bu takıma sahip çıktıysanız bu sene de hedefe doğru gitmek için bu takımın sizlere ihtiyacı var. Bizler yerel yönetimler olarak bu kulübü seviyoruz, biz Kayserispor´u seviyoruz. Çünkü bu kulüp bizim, tesisler bizim. Aynı desteği vermeye devam edeceğiz? dedi.

Kadir Has Stadı´nda yapılan açılış töreninde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik taraftarlara seslendiler. Bakan Mehmet Özhaseki özellikle büyük emekler harcadıkları bu kulübün son zamanlarda yönetim zaafı yüzünden zor dönemler geçirdiğini ve Erol Bedir´in de kendi isteğiyle takımdaki durumun ne olduğu bilmeden bu işe giriştiğini belirterek şunları söyledi: ?Geçtiğimiz sezon müthiş bir sıkıntı yaşadık. Yönetim zaafıydı, sahip çıkılmayınca takım geriye doğru gider. Değerli kardeşim, 40 yıllık dostum Erol Bey´e rica ettim, ?Kayserispor´un başına geç Allah kerim. Bismillah de arkasını nasıl olsa getiririz´ dedim. Hiç düşünmeden, nasıl bir havuzun ortasına atladığının farkında bile olmadan bu işe başladı. Büyükşehir belediye başkanımız da destek verdi, sonuna kadar destek verdik. O güzel çalışmalar, iyi niyetli dualarla bu takımı ligde tuttuk. Başta Erol Bedir olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 21 yıllık belediye başkanlığı yaptığım dönem içerisinde en çok keyif alarak yaptığım iş de Kayserispor´a verdiğim emekti. Yıllarca başkanlık yaptım, yönetimde bulundum, elimden gelenleri vermeye çalıştım. Bunları yaparken keyifle yaptım çünkü yaşım 60, 52 yıldır Kayserisporluyum. Daha önceleri bizler maçlara girebilmek için büyüklerin yanlarında kapılardan geçerdik. O dönemlerden bu yana bir sevdamız var. Şimdi Ankara´da da sonuna kadar takımımızı desteklemeye devam edeceğim. İnşallah takımımız bundan sonra ilk 3´lerde yer alacak, geçtiğimiz sene gibi çektiğimiz sıkıntıları çekmeyeceğiz. Herkes üzerine düşen görevi yapacak ama bu koltukları da doldurmak sizin işiniz. Geleceksiniz ve takımımızı destekleyeceksiniz. Herkesin önceliği Kayserispor olacak. İstanbul takımlarına gönül verenler olabilir. Ama Kayseri´de yaşıyorsanız öncelik Kayserispor daha sonra diğerleri gelmelidir.?        

Konuşmaların ardından Kayserispor´da futbolcular sahaya çıkarak kısa bir çift kale maç yaptılar. Maç 1-1 beraberlikle sona ererken golleri ise Asamoah Gyan ve Güray Vural kaydetti.

Maçtan sonra ise bu sefer sahaya Hande Yener çıktı. Müzik piyasalarında son dönem çıkan şarkılarını seslendiren Hande Yener geceye farklı bir renk kattı.

Kürsüye gelen As Başkan Mehmet Çakmak Uyar, Hande Yener´e Kayserispor forması hediye ederken diğer yandan anket sonucunda forma kazanan taraftarlar da hediyelerini Hande Yener´in elinde aldılar.

Hande Yener Kayserispor formasını giyerek şarkılarına devam ederken tribünlerde şarkılarla gece yarısına kadar mutlu saatler geçirdiler.

Geceye katılan tüm taraftarlara teşekkür eden Başkan Erol Bedir daha sonra kulübün resmi sitesinden yayınladığı mesajla şölene katılımlara ve mutluluğa eşlik edenlere teşekkür etti. Başkan Bedir mesajında şöyle dedi: ?Teşekkürler

Büyük Kayserispor taraftarı Ve tüm Kayseri halkı; Bu akşam deyim yerinde ise muhteşem bir şölen ile yeni sezona merhaba dedik. Ben bu şölende bizi onurlandıran her zaman bize büyük destek veren, Kayseri´mizin gururu Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Mehmet Özhaseki´ye, Her zaman yanımızda hissettiğimiz Sayın Valimiz Süleyman Kamçı´ya, yine tüm desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mustafa Çelik´e,Şölenimize katılan sanatçılarımız Murat Dalkılıç ve Hande Yener´e,Yönetim Kurulumuza,Teknik Heyet ve Futbolcularımıza,organizasyon da görev yapan tüm görevli arkadaşlara, büyük Kayserispor Taraftarı´na ve tüm Kayseri halkına teşekkür ediyorum.

Nice başarılarda nice kutlamalarda buluşmak üzere?

 

Haber: Murat TURP

 

 



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı